Gilissen Quality Growth Fund

Theodoor gilissen

Het Gilissen Quality Growth Fund wordt opgeheven. Dit besluit tot ontbinding van de vennootschap is genomen door de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 17 juli 2006. De beleggingen worden op 18 juli 2006 verkocht. Per dezelfde dag worden de inkoop en uitgifte/herplaatsing van aandelen in het kapitaal van het fonds gestaakt zodat het fonds vanaf dat moment closed-end zal zijn. De beursnotering wordt beëindigd per 21 juli 2006. De laatste handelsdag zal derhalve 20 juli 2006 zijn.

Theodoor Gilissen biedt een groot aantal beleggingsmogelijkheden waarbij tevens gebruik gemaakt wordt van een zorgvuldig geselecteerd aanbod van fondsen van derden. Deze 'multi strategy' aanpak is in de plaats getreden van een beleggingsstrategie uitsluitend gericht op groeiaandelen. In dit kader is besloten om geen 'eigen' beleggingsfonds dat zich specifiek op deze stijl richt meer aan te houden. Het besluit om Theodoor Gilissen Quality Growth Fund op te heffen is mede ingegeven door de relatief geringe omvang van het fonds.

Uitkering van het fonds
Op 18 juli worden de activa van het Gilissen Quality Growth Fund te gelde gemaakt en worden de schulden voldaan. Het vermogen van het fonds zal op 21 juli 2006 in zijn geheel aan de aandeelhouders worden uitgekeerd. Dit zal plaatsvinden in de vorm van een liquidatie-uitkering zonder inhouding van kosten.

Amsterdam, 17 juli 2006