Arriva


Arriva breidt Euroactie uit: voordelige treinreizen Euroactie in de bus, retour trein Fryslân voor 5,-

Gedurende de zomervakantie kunnen reizigers bij Arriva voor een zomertarief reizen.
In de bussen in Fryslân is dat inmiddels traditiegetrouw - voor een Euro; voor de Friese treinen kan een retour voor 5,- en een enkele reis voor 3,50 gebruikt worden. Het actietarief geldt vanaf zaterdag 15 juli tot en met zondag 3 september, op werkdagen vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Het Eurokaartje is te koop bij de chauffeur in de bus, de treinkaartjes bij de Arriva Store Leeuwarden en de Arriva voorverkooppunten. Alle informatie over de actie staat op www.arriva.nl.

Eerdere Euroacties waren zo succesvol dat Arriva inmiddels regelmatig extra bussen inzet. Om mensen nog meer voordelige mogelijkheden te geven om in de zomer het OV te gebruiken, is voor het eerst een actie opgezet in de treinen op de trajecten Leeuwarden- Stavoren en Leeuwarden Harlingen.

Arriva wil met de zomeractie tijdens de vakantie mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het openbaar vervoer in Fryslân. Uiteraard kunnen ook bestaande reizigers gebruik maken van de actie. Samen met de Sneekermeerbus, de Simmerbus en de Friese Merentaxi biedt Arriva zowel inwoners van Fryslân als toeristen een scala aan mogelijkheden om op een leuke en voordelige manier te reizen tijdens de zomervakantie.

naam
adres
plaats
ARRIVA Store
Stationsplein 2
Leeuwarden
NS- Station VVC ZW Friesland
Dr. Boumaweg 17
SNEEK
Haitsma Primera
Voorstraat 12
FRANEKER
Q8 Tankstation Harlingen
Stationsweg 8
HARLINGEN
Fa. J. Visser & Zoon
Galamagracht 9
IJLST
Fa. van den Brink
Smidstraat 3
STAVOREN
Rederij Doeksen
Waddenpromenade
HARLINGEN
VVV Stavoren
Stationsweg 7
STAVOREN