Ingezonden persbericht


Duscholux serviceteam uitgebreid

Groeiende vraag naar hardglazen maatwerk douchewanden

Duscholux Nederland heeft haar serviceteam uitgebreid met twee nieuwe servicetechnici. De uitbreiding van het team werd ingegeven door de groeiende vraag naar hardglazen douchewanden op maat. Het inmeten en plaatsen van dergelijke douchewanden is specialistisch werk, waarvoor veelal de hulp wordt ingeroepen van de fabrikant.

De twee nieuwe Duscholux servicetechnici zijn Sören van Rooij (27) en Hartmut Lenz (40). Sören heeft ervaring in de branche, zowel in praktisch installatiewerk als ook in commerciële werkzaamheden bij een bekende sanitairgroothandel. Hartmut deed vooral praktische ervaring op bij diverse installatiebedrijven in Duitsland en Nederland.

Met de Collection series van hardglazen douchewanden biedt Duscholux een veelzijdig antwoord op de vraag naar hardglazen, profielloze douchewanden. Ook maatwerk en individuele aanpassingen, zoals afschuiningen en uitsparingen, behoren tot de mogelijkheden.

Met de uitbreiding van het serviceteam is Duscholux volledig op sterkte om snel te kunnen reageren op de sterk groeiende vraag van haar afnemers naar het inmeten en plaatsen van hardglazen, profielloze douchewanden. Het serviceteam is gespecialiseerd in het opmeten van badkameropstellingen en het vervaardigen van een exacte maatwerktekening. Ook voor de montage van de douchewand is het team inzetbaar.

www.duscholux.nl

-­--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht