Politie Zuid-Holland-Zuid

17/07 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 17-07-2006 o Persberichten District I

VIERTAL VERDACHT VAN VERNIELING
DORDRECHT De politie heeft zondagavond 16 juli vier jongens van 13 (2), 15 en 16 jaar uit Dordrecht aangehouden op de Grafelijkheidsweg. Ze worden verdacht van inbraak in een zwembad aan de Gravensingel in Dubbeldam. Een alerte getuige zag de vier jongens die avond wegrennen en op de fiets springen. Een ruit van het zwembad was kapot. De politie werd gewaarschuwd die het viertal na een zoekslag in de kraag vatte. Ze zijn ingesloten en zullen nader worden gehoord over hun betrokkenheid. De ouders van de vier zijn ingelicht.

AANGEHOUDEN
DORDRECHT De politie heeft zondagavond 16 juli een 44-jarige man uit Dordrecht aangehouden in de omgeving van de W.H. Vliegenstraat. Hij wordt verdacht van verkrachting van een 38-jarige vrouw uit Dordrecht. De verdachte zou die avond in de woning van de vrouw zijn binnen gekomen waarna ze zou zijn misbruikt. De verdachte is ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.
Getuigen die iets verdachts hebben gezien tussen 21.00 en 22.30 uur in de omgeving van de W.H. Vliegenstraat worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief). Zij kunnen dan vragen naar de recherche in Dordrecht.