INLIA


Deelnemers kindervakantiekamp gezocht 12/07/2006

Het Leger des Heils zoekt voor een vakantieweek voor asielzoekerskinderen van 17 t/m 21 juli in Lunteren nog deelnemers.

Het Leger des Heils organiseert al sinds 2000 op verzoek van Vluchtelingenwerk Nederland vakantieweken voor kinderen uit Asielzoekerscentra in het Hotel- en Congrescentrum Belmont in Lunteren/Ede. Het doel van deze kampen is: 'het bieden van een plezierige vrijetijdsbesteding aan kinderen uit AZC's in de basisschoolleeftijd. Ook dit jaar wordt er weer zon vakantieweek georganiseerd, van maandag 17 juli tot vrijdag 21 juli. Omdat dit jaar het aantal aanmeldingen sterk is achtergebleven bij andere jaren (als gevolg van administratieve oorzaken), zijn de organisatoren nu met spoed op zoek naar kinderen in de leeftijd van 6-12 die op kamp willen. Niet alleen kinderen uit asielzoekerscentra zijn welkom, maar ook alle andere vluchtelingenkinderen met of zonder status en met of zonder verblijfsdocumenten.

Aan ouders/verzorgers wordt een eigen bijdrage gevraagd van 27 per kind, maar als dit een probleem vormt kan beroep op een speciaal fonds worden gedaan.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met:

Rogier van der Weijden, T 06-10184476, E
rogier.vanderweijden@yahoo.com of met

maj. Rein van Wagtendonk, T 036-5398111, E
r.van.wagtendonk@legerdesheils.nl.