Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 11 juli 2006

Zomeracties in Omniversum

Omniversum is de zomer goed begonnen met maar liefst twee nieuwe grootbeeldfilms: Wired to Win, surviving the Tour the France en de onderwaterfilm Deep Sea. Rondom beide films zijn leuke publiekacties georganiseerd en vanaf 17 juli kunnen bezoekers met extra veel voordeel in de avonduren terecht. Dan kan men twee films beleven voor maar tien euro!

Tour d'Omniversum
Speciaal voor de film Wired to Win, surviving the Tour de France is er op website www.omniversum.nl een dagelijkse wedstrijd georganiseerd waarin men de beste Nederlander van de dag moet voorspellen. Iedereen die de voorspelling goed heeft, ontvangt een gratis kaartje voor deze spectaculaire film. Dagelijks kan er gratis worden meegespeeld. Degene die het vaakst de juiste voorspelling heeft gedaan wint de hoofdprijs. En dat is maar liefst een Koga Miyata Flyer racefiets ter waarde van 1.399 euro!

Altijd prijs bij de kleuractie voor kinderen
Voor alle kinderen die de Deep Sea-kleurplaat, die op www.omniversum.nl is te downloaden, inleveren bij aankoop van hun kaartje voor de film Deep Sea, ligt er een gratis visknuffel bij de kassa te wachten. Deep Sea is een aimabele film over het leven onder de zeespiegel waar schildpadden, kwallen, octopussen en haaien samenleven in een schitterende koraalwereld. De film is voorzien van Nederlands commentaar door Daan Schuurmans en Ingeborg Wieten.

Voordeel Zomeravonden
Vanaf 17 juli t/m 3 september kunnen bezoekers een heerlijke zomerkorting genieten in Omniversum. Wie na 19.00 uur twee films komt kijken, hoeft maar tien euro te betalen! Films die in de avonduren draaien zijn: Wired to Win, surviving the Tour de France, het historische en adembenemende Greece, secrets of the past, het prachtige Deep Sea en het spectaculaire The Magic of Flight.

Omniversum, Pres. Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag 0900 - 666 4837 of www.omniversum.nl