Zelf voor de camera met soapster Sebastiaan Labrie

Nieuwe workshop soap-les in Nederland

HAARLEM, 20060615 -- Haarlem, 16 juni 2006 - Sinds kort geeft Sebastiaan Labrie, o.a. bekend uit ONM en GTST, soap-les in Haarlem. Een weekend lang word je in een ontspannen sfeer begeleid en voorbereid voor de opname van je eigen soapscène. Tijdens deze twee dagen maak je kennis met het acteren voor de camera. Het resultaat van de opnames wordt voor je op DVD gezet.


Sebastiaan Labrie
Na zijn studies aan de Toneelschool Amsterdam en The School of Film and Television in New York, werkte Sebastiaan Labrie mee aan diverse Nederlandse producties, waaronder Onderweg Naar Morgen, Buya en Goede Tijden Slechte Tijden.
Sebastiaan Labrie: 'Als acteur word ik vaak aangesproken door mensen die het te gek zouden vinden om een keer een scène te spelen. Iedereen wil wel een keer de slechterik zijn, of die verlegen maar oh zo spannende femme-fatale, of... en ik maak dat nu voor iedereen mogelijk’.

Informatie
Het eerstvolgende weekend is 15 en 16 juli en vindt plaats in hotel 'Die Raeckse' te Haarlem, van 11.00 uur tot 17.00 uur (geen overnachting).
Kosten bedragen 250 euro per persoon voor het hele weekend, inclusief drinken, lunch en achteraf een DVD. De workshop is bedoeld voor iedereen vanaf 16 jaar.
Voor meer informatie en inschrijven kijk op de pagina trainingen van de website www.remcorheeprodukties.nl.



Remco Rhee Produkties