Verzamelberichten zaterdag

's-Hertogenbosch, 15-07-2006

Huiselijk geweld

Vught In de nacht van vrijdag op zaterdag is in de Nieuwe Heikantstraat een 39-jarige man uit Vught aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder deze nacht zijn vriendin te hebben geschopt en geslagen. De verdachte is op het politiebureau ingesloten.

s-Hertogenbosch Vrijdagavond is in zijn woning een 38-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder deze avond zijn vriendin te hebben geschopt en geslagen. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Oss In de nacht van vrijdag op zaterdag is in zijn woning een 38-jarige Ossenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder deze avond in de Driek van Erpstraat zijn vriendin op straat te hebben mishandeld. De verdachte is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld. De politie is nog op zoek naar getuigen van deze mishandeling.

Verdachte dealen harddrugs aangehouden

Boxtel Donderdagavond is in zijn woning in Boxtel een 25-jarige man aangehouden op verdenking van het dealen in harddrugs. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

Openbaar dronkenschap

Loosbroek In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie de melding van een vechtpartij in de Dorpsstraat. Ter plaatse troffen de agenten drie dronken personen met bebloede kleding. Een 25-jarige man gedroeg zich agressief en kon zich op verzoek van de agenten niet legitimeren. Hierop is hij aangehouden en voor nader onderzoek naar zijn identiteit overgebracht naar het politiebureau.

Rosmalen Vrijdagavond is in de Jan Frankenstraat een 24-jarige Bosschenaar aangehouden. De man lag onder een speeltoestel zijn roes uit te slapen. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

s-Hertogenbosch In het Prins Hendrikpark is later deze avond een 36-jarige man uit Rosmalen aangehouden. De man verkeerde zwaar onder invloed van alcohol en is ter ontnuchtering ingesloten in een politiecel.

Mannen aangehouden voor beledigen agenten

s-Hertogenbosch In de nacht van vrijdag op zaterdag is in de Visstraat een 41-jarige man aangehouden. De man fietste naar enkele surveillerende agenten toe en schold hen vervolgens uit en beledigde ze. Hierop is de man aangehouden. Hij kon zich niet legitimeren. De 41-jarige man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en nader onderzoek naar zijn identiteit.

Uden Dezelfde nacht is op de Markt een 18-jarige jongeman uit Vessem aangehouden. De man beledigde meerdere malen enkele surveillerende agenten in het uitgaansgebied. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Oss Vrijdagnacht is op de Eikenboomgaard een 25-jarige Ossenaar aangehouden. Hij beledigde agenten en schold hen uit. Ook hij is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Mannen aangehouden na bedreigingen

s-Hertogenbosch Vrijdag is in zijn woning een 34-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 10 juli jl. een buurtbewoner te hebben bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen. De buurtbewoner sprak de Bosschenaar aan toen deze zijn hond uitliet, over de hondenpoep die de laatste tijd op de stoep in de buurt lag. Hierop bedreigde de Bosschenaar hem. Bij een doorzoeking in zijn woning trof de politie een busje CS-gas en een dolkmes; deze zijn inbeslaggenomen. De verdachte is voor nader onderzoek op het politiebureau inverzekeringgesteld.

Drunen Vrijdagavond is in de Burg vd Heijdenstraat een 24-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. De man werd een horecagelegenheid buiten gezet omdat hij andere bezoekers lastig zou vallen. De Drunenaar kwam terug met een brommerveer en bedreigde een medewerker met de dood. De inmiddels gewaarschuwde politie heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor inverzekeringgesteld.

Aanhoudingen na mishandelingen

Uden Vrijdagavond zijn in de Marktstraat twee vrouwen aangehouden op verdenking van mishandeling van twee medewerkers van een horecagelegenheid. De 50-jarige vrouw uit Venhorst en de 58-jarige vrouw uit Uden verkeerden zwaar onder invloed van alcohol en weigerden de horecagelegenheid te verlaten op verzoek van de medewerkers. De vrouwen gingen de medewerkers te lijf. De inmiddels gearriveerde politie heeft beiden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een 46-jarige Udenaar die de aanhouding van de twee vrouwen trachtte te belemmeren is eveneens aangehouden.

Veghel In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op de Markt twee mannen aangehouden op verdenking van mishandeling van een medewerker van een horecagelegenheid. De 32-jarige man uit Beek en Donk en de 35-jarige Ossenaar wilden na sluitingstijd nog het café binnengaan. Hierbij ontstond een vechtpartij. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

Heeswijk Dinther Vrijdagavond is in de Heibloemsedijk een 51-jarige man uit Cothen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 52-jarige Ossenaar te hebben geslagen naar aanleiding van een kennelijk langer lopend conflict. De verdachte is na verhoor op het politiebureau weer in vrijheid gesteld.

Schennispleger aangehouden

s-Hertogenbosch Vrijdagmiddag is op het Stationsplein een 29-jarige man uit Liempde aangehouden. De man zat in zijn auto en verrichte onzedige handelingen bij zichzelf. Voorbijgangers waarschuwden de politie. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Illegale nachtelijke zwempartij

Sint Michielsgestel In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn een 20- en een 24-jarige man, beide uit Sint Michielsgestel, door de politie in de Esscheweg betrapt op een illegale zwempartij. De mannen waren een hek over geklommen om vervolgens aan een nachtelijke zwempartij te beginnen. Zij moesten echter met een bekeuring het terrein weer verlaten.

Minibike inbeslaggenomen

Oss- Vrijdagavond zagen surveillerende agenten in de Potgieterstraat een 19-jarige Ossenaar op een minibike op de openbare weg rijden. De minibike is inbeslaggenomen en er is proces-verbaal opgemaakt.

Te diep in het glaasje

Nuland Vrijdagavond is in de Dorpsstraat een 26-jarige Pool aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist kreeg een rijverbod van twee uur en een boete van 300 euro.

Uden Vrijdagavond is in de Wilhelminastraat een 18-jarige man uit Veghel aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist negeerde het stopteken van de politie en bleek na controle niet in het bezit van een rijbewijs. Er is proces-verbaal opgemaakt. Een 54-jarige automobilist uit Veghel kreeg in de Wilhelminastraat een rijverbod van twee uur vanwege het rijden onder invloed van alcohol.

Later deze avond is in dezelfde straat het rijbewijs ingevorderd van een 19-jarige automobilist uit Veghel. De automobilist kreeg tevens een rijverbod van tien uur vanwege het rijden onder invloed.

Sint Hubert Dezelfde nacht is in de Pastoor Jacobsstraat een 23-jarige automobilist uit Sint Anthonis aangehouden. Hij kreeg een rijbewijs van vier uur en een proces-verbaal.

Cuijk Vrijdagnacht is op de Hapsebaan een 31-jarige man uit Cuijk aangehouden. De automobilist verkeerde onder invloed van alcohol en is tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.

Heesch Op de A59 ter hoogte van Heesch is het rijbewijs ingevorderd van een 45-jarige dronken automobilist uit Eindhoven. Hij kreeg tevens een rijverbod van 12 uur.

Heeswijk Dinther In de Heibloemsedijk is vrijdagnacht een 40-jarige man uit Vught aangehouden. De automobilist kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.

s-Hertogenbosch Vrijdagnacht is in de Gestelseweg een 31-jarige automobilist uit Sint Michielsgestel aangehouden. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal.