Persberichten

Zeeland, 15-07-2006

WALCHEREN

Auto in weiland

Zaterdag rond 2.30 uur vond er een ongeval plaats nabij de T-splitsing Bergweg en Jacoba van Beierenweg in Vlissingen.

Een 21-jarige automobilist uit Vlissingen had zijn voertuig niet geheel onder controle terwijl hij de T-splitsing naderde. Hij botste hierdoor tegen een boompje en raakte wat bosjes. Vervolgens belandde hij met de wielen omhoog in een weiland. De bestuurder is met lichte verwondingen aan zijn arm naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto is totaal vernield.

ZEEUWS-VLAANDEREN

Aanhouding wegens harddrugsbezit

Rond 2.30 uur zaterdag heeft de politie Zeeland een man aangehouden op het Huizingaplein in Terneuzen wegens het in bezit hebben van bolletjes cocaine.

De 22-jarige aangehouden man, afkomstig uit 's Gravenhage, sloeg op de vlucht bij het zien van de agenten. Na een achtervolging trof de politie de man aan achter een auto met op twee meter bij hem vandaan een zakje met bolletjes cocaine. De man is hierop aangehouden en ingesloten in Torentijd.

De 16 bolletjes cocaine zijn in beslag genomen.

De politie voerde een controle uit n.a.v. klachten van overlast van bewoners in de binnenstad van Terneuzen.

Aanhouding man

De politie Zeeland heeft vrijdag om 23.40 uur een man aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde op de Markt in Terneuzen.

Een 23-jarige man uit Terneuzen raakte slaags met een personeelslid van een horecagelegenheid. De man riep tevens met luide stem verwensingen naar het personeelslid. Hierop is de man aangehouden. De 23-jarige was vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Man aangehouden

Zaterdag rond 1.53 uur is in Hulst op het Cornelis de Vosplein een man aangehouden.

Een 26-jarige man uit Hulst wilde met zijn hond een horecagelegenheid binnengaan nadat hij eerder die avond in dezelfde horecagelegenheid was geslagen door een andere bezoeker met vermoedelijk een boksbeugel. Hierbij liep hij verwondingen op aan zijn gezicht. De 26-jarige kreeg van de politie het gebod de horecagelegenheid niet binnen te gaan om verdere escalatie te voorkomen. Toen hij hier niet op reageerde is hij aangehouden.

OOSTERSCHELDEBEKKEN

Diefstal snorfiets

Tussen vrijdag 21.45 uur en 23.45 uur is er op de Grote Markt in Goes een snorfiets gestolen.

Toen de 40-jarige eigenaresse van de snorfiets weer naar huis wilde rijden bemerkte zij dat haar groene Sparta-met was gestolen. De snorfiets stond op slot .

Twee mannen aangehouden

De politie heeft zaterdag om 4.10 uur op de Oude Vismarkt in Goes twee mannen aangehouden wegens een vechtpartijtje.

De twee, een 18-jarige uit de gemeente Heusden en een 25-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland raakten slaags in een horecagelegenheid en zetten hun vechtpartij buiten voort. De oorzaak van het incident is niet bekend.