TROS

Hilversum, 11-07-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 15 juli
Radio 2 - 16.00 uur

JAMES HUNTER EN ALDERLIEFSTE IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 15 juli neemt Roderick Veelo even het stokje over van Daniël Dekker en presenteert hij deze uitzending van TROS MUZIEKCAFÉ.

Niemand minder dan James Hunter is te gast in de studio. Volgens muzieklegende Van Morrison bezit Hunter een van de mooiste stemmen van Groot-Brittannië. Zondag 16 juli speelt hij op het North Sea Jazz Festival, maar zaterdag is de zanger eerst bij TROS MUZIEKCAFÉ om vast een voorproefje te geven van zijn prachtige stem en gitaarspel.

De nieuwe plaat van zanger en liedjesschrijver Barry Menger heet 'Storm & Vlinder'. Een album met heftige songs over liefde, dood en leven, jaloezie, dromen, verlangens en foute vrouwen.

René Shuman & Angel-Eye veroveren vele harten met hun frisse eigen benadering van rock 'n roll. Denk maar aan de hit met hun versie van de Elvis klassieker 'Don't be cruel'. Speciaal voor de Tour de France schreven Shuman & Angel-Eye het nummer 'Magic Ride'. De single is door de organisatie van de Tour de France verkozen tot Toursound 2006. Zaterdag zingen ze de single in TROS MUZIEKCAFÉ.

De paradeplaat van Radio 2 van afgelopen week was 'Une belle histoire' van de band Alderliefste samen met Paul de Leeuw. Zaterdag komt Alderliefste even langs in TROS MUZIEKCAFÉ. Dit poptrio is een zeer veelzijdige band, die moeiteloos overschakelt van stevige rock naar gevoelige ballads en swingende funk.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/