GGD Groningen


man nou nog meer!

Autos en seks, wat wil een man nou nog meer!
Gepubliceerd: 14 juli 2006, 09:04
Zaterdag 15 juli organiseert GGD Groningen, vanuit het project Amor y Salú, een autotuningshow speciaal voor Antilliaanse en Arubaanse jongeren en mannen. Amor y Salú (liefde en gezondheid) is een project van het SOA/AIDS team van GGD Groningen en heeft als doel het bevorderen van een seksueel gezond leven binnen de Antilliaanse en Arubaanse gemeenschap in Groningen. Aangezien de doelgroep jongeren en mannen moeilijk te bereiken is wordt door het organiseren van een autotuningshow geprobeerd om juist deze groep aan te trekken. Want wat boeit mannen en jongens nou meer dan autos en seks? Tijdens de show zullen medewerkers en vrijwilligers van het SOA/AIDS team van GGD Groningen in het Papiamento voorlichting geven.

Amor y Salú is een project dat in 2004 in het leven werd geroepen door GGD Groningen. Onderzoek wees uit dat er een hoog percentage SOA-gevallen was in de Antilliaans/Arubaanse gemeenschap en er problemen zijn met ongewenste zwangerschappen. Vanuit het project wordt op allerlei manieren geprobeerd de Antilliaanse en Arubaanse meiden, vrouwen, jongens en mannen te informeren over veilig seksueel gedrag. Naast deze autotuningshow worden er ook themabijeenkomsten, theatervoorstellingen, spelletjesavonden, weerbaarheidstrainingen en homepartys in hun eigen taal georganiseerd.

De autotuningshow wordt aanstaande zaterdag gehouden aan de Oosterhamrikkade 119, bij de werkplaats Werkprojecten Groningen, en duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Naast het tunen en oppimpen van autos kunnen bezoekers genieten van diverse Antilliaanse rappers en dansgroepen. De toegang is gratis.

14 juli 2006
Autos en seks, wat wil een man nou nog meer!


11 juli 2006
Brand verwoest Noordbroekse woning en schuur

10 juli 2006
Groninger gemeenten bundelen krachten bij slachtoffer- en schaderegistratie

07 juli 2006
Informatie over zwemwaterkwaliteit

30 juni 2006
Open dag brandweer Groningen & partners: zaterdag 30 september

Alle berichten


-Submit

Sitemap