Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

12-7-2006

Iedereen kan ideeën en initiatieven indienen voor het Duurzame koffertje dat op 5 september 2006, Duurzame dinsdag, overhandigd wordt aan premier Balkenende. Met het koffertje vragen verschillende organisaties aandacht voor duurzame ontwikkeling.

Alle initiatieven en ideeën die aansluiten op het thema 'Klimaat, waar steek jij je energie in?' kunnen voor 1 augustus worden aangemeld op de website http://www.duurzamedinsdag.nl.
Alle initiatieven die vóór die datum worden ingediend, dingen mee naar de Juryprijs. De jury onder leiding van Thom de Graaf bestaat uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, overheid en burgers. Zij beoordeelt de initiatieven aan de hand van een aantal criteria. Duurzame Dinsdag wordt georganiseerd door het IVN in samenwerking met de Alliantie voor de Decade of Education for Sustainable Development (ESD), De Nederlandse Vrouwenraad (NVR), SME Advies, Provincie Zuid-Holland, Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling (Forum), Nationale Jeugdraad, TEMA NL en Stichting Mondiale Samenleving (SMS)en een aantal andere organisaties die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling.

Zie ook


Zie het origineel


* Website www.duurzamedinsdag.nl

* Dossier Duurzame ontwikkeling