Gemeente Zoetermeer

Inschrijving Op stap met Speelmeer van start

Kinderen kunnen zich weer inschrijven voor `Op stap met Speelmeer' activiteiten. Speelmeer gaat op dinsdag 11 juli naar Feyenoord en het Plaswijckpark en op woensdag 12 juli naar Drievliet. Beide activiteiten kosten EUR 5,00. Houders van de ZoetermeerPas mogen op vertoon van deze pas gratis mee. Inschrijving is verplicht en is mogelijk via www.speelmeer.nl of bij:

* Mooi Zoetermeer e.o. Zuidwaarts 1 -3 (di. t/m vrij. van 10.00 - 16.00 uur, locatie VIP)

* Stichting Wijk Activiteiten Meerzicht (079-3229453)
* Kinder Fantasie Wereld Oosterheem (079-3412251)

Mensen die zich inschrijven, ontvangen daarbij meer bijzonderheden over de activiteiten.

Attracties

`Op stap met Speelmeer' gaat op dinsdag 11 juli naar Feyenoord en het Plaswijckpark. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar zijn welkom om met Speelmeer een bezoek te brengen aan het Feyenoord stadion. Daar krijgen zij een rondleiding door de kleedkamer, over de tribunes en langs de skyboxen. Daarna wordt een bezoek gebracht aan Plaswijckpark. De kinderen kunnen daar in de speeltuin heerlijk spelen, in de dierentuin kijken en op een miniscooter de verkeerstuin verkennen. Op woensdag 12 juli gaat de `Op stap met Speelmeer' bus naar Drievliet. Kinderen (4 t/m 12 jaar) vermaken zich met attracties als de Moonraker, Lunatic, Star Dancer en de Water snake.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij MOOI Zoetermeer, telefoonnummer (079) 346 61 11 of surf naar de website www.speelmeer.nl. Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer, afd. Vrijetijdsvoorzieningen en MOOI Zoetermeer e.o..