Time : 12:10:04
Date : 10 July 2006
Sender Name: Prins & Dingemanse b.v.
Haal de Spaanse keuken in huis met mosselen uit Galicië
De wereld wordt steeds kleiner. Steeds vaker ontstaan hierdoor trends
die doorvertaald worden in de keuken, want mensen willen graag in
restaurants en thuis eten wat ze in het buitenland hebben leren
kennen. Wat te denken van bijvoorbeeld de hedendaagse voorkeur voor
mediterrane en Zuid Europese gerechten? Koninklijke Prins &
Dingemanse uit Yerseke volgt deze ontwikkelingen nauw en speelt daar
op in. Hierdoor maken zij het mogelijk dat mensen het hele jaar door
genieten van een steeds breder aanbod van mosselen.
De gepatenteerde waterdichte verpakking, een uitvinding van Prins &
Dingemanse maakt het mogelijk om mosselen van ver te halen. Zo
leveren zij al Canadese en Noorse mosselen. Met ingang van week 27
zal begonnen worden met de verkoop van Spaanse mosselen. Deze
mosselen zijn afkomstig uit Galicië waar ze in hangcultuur worden
gekweekt. Het is een ander ras dan Noord Europa gewend is, namelijk
niet de Mytilus edulis maar de Mytilus galloprovincialis. Het voedsel
voor deze mosselen, aangevoerd door de stromen vanuit de Atlantische
Oceaan zorgt voor een warmrode kleur en een pittig zilte smaak. De
mosselen worden gekweekt en verpakt in Galicië door Opmega-Megalmar.
Eén van de grootste mosselcoörporaties waarmee we een exclusieve
overeenkomst hebben gesloten. Zij zorgen er voor dat de mosselen
voldoen aan de door Prins & Dingemanse gestelde eisen.
De mosselen worden waterdicht verpakt in 1,5 kilo bak. Ter
ondersteuning van de verkoop is promotiemateriaal beschikbaar en op
de website www.prinsendingemanse.com staan diverse receptideeën met
deze mosselen.
Voor de redactie - voor meer informatie over dit bericht:
Prins & Dingemanse B.V.
Edwin Foudraine of Lisette Joziasse
Postbus 63, NL-4400 AB Yerseke
T: 00 31 (0) 113 - 57 29 10
F: 00 31 (0) 113 - 57 17 17
E-mail: info@prinsendingemanse.com
www.prinsendingemanse.com
URL: http://www.prinsendingemanse.com