Kennismakingsdag windsurfen op de Groote Wielen

Gratis windsurfen op de Groote Wielen

LEEUWARDEN, 20060702 -- Samen met het Watersportverbond organiseert P.Z.V de Wielen op zaterdag 8 juli een kennismakingsdag voor het windsurfen. De deelname is volledig gratis.


Of je heel vroeger al wel eens hebt gesurft maar er ooit is mee bent gestopt, of dat je nog nooit op een surfplank hebt gestaan, het maakt niet uit! Kom gewoon eens kennismaken met het windsurfen, het windsurf-materiaal van nu en de windsurf vereniging P.Z.V de Wielen.

Als je het windsurfen toch al eens wilde proberen, is deze kennismakingsdag waarschijnlijk wel de mooiste gelegenheid. Gedurende deze dag wordt er lesgegeven door gediplomeerde instructeurs die jou, je eerste surfmeters zullen laten maken. Dit fantastische evenement duurt de hele dag, met als aanvangtijd 10:00 uur. Als je deelneemt, kun je van allerlei fantastische prijzen winnen... Waaronder een complete Starboard/Gaastra Surfset, Neil Pryde trapezes en shorties

Het enige wat jij moet doen is met een goed humeur en je zwembroek of bikini langskomen en aan het eind van de dag heb jij gewindsurft. Voor meer informatie kun je kijken op www.windsurfnet.nl of www.ikwilsurfen.nl of bel even met 0511-431472 of 0618632807.




Joost Doef