Politie Zeeland


---


W-2632-2006 Man beroofd van MP3-speler in Vlissingen
Een 23-jarige man uit Zoetermeer werd vrijdag omstreeks 22.00 uur op de Schuitvaartgracht in Vlissingen van zijn MP3-speler beroofd.
Hij had de MP3-speler in zijn handen toen een scooter met daarop twee personen over het trottoir langsreed. De passagier pakte de MP3-speler uit zijn handen waarna de scooter wegreed in de richting van het ziekenhuis. De man rende nog achter de scooter aan maar deze was te snel verdwenen. De waarde van de MP3-speler bedraagt meer dan honderdvijfentwintig euro.

W-2633-3006 Vrouw van tas beroofd in Middelburg
Op het Meiveld in Middelburg werd zaterdag tussen 10.00 en 10.10 uur een 85-jarige Middelburgse vrouw van haar tas beroofd.
De vrouw liep over de brug het park in. Net na de brug zag zij een jongeman op een bankje zitten. Na de brug sloeg zij linksaf, het voetpad op in de richting van de Statenlaan. Halverwege het pad voelde zij dat er aan haar tas, die over haar schouder hing, werd getrokken en zag dat het de jongeman was die eerder op het bankje zat. De vrouw begon te roepen en de jongen liep de bosjes in. Even later kwam hij terug, rukte de tas van haar schouder en rende hiermee de bosjes in. In de tas zaten o.a. enkele tientallen euro's, persoonlijke papieren en een paar brillen. Het betreft een jongen van rond de twintig jaar met een getinte huidskleur. Hij droeg een donkerkleurig t-shirt en een donkerkleurige korte broek.
De politie zoekt getuigen van deze beroving en / of mensen die deze jongeman in de omgeving van het Meiveld hebben gezien. Zij worden verzocht zich te melden bij het bureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.

O-2634-2006 Diefstal uit auto, Burgh Haamstede
Afgelopen nacht werd op de Hogeweg een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden een navigatiesysteem en geluidsapparatuur weggenomen. De waarde van de gestolen apparatuur is niet bekend.

---- --