Verzamelberichten zaterdag

's-Hertogenbosch, 08-07-2006

Winkeldieven aangehouden

s-Hertogenbosch Een 15 en 16 jarige jongen uit Den Bosch zijn op 7 juli 2006 aangehouden ivm diefstal uit een winkel aan de Hooge Steenweg te Den Bosch. Ook werd de 16 jarige jongen nog gezocht voor diefstal van een GSM.

Aanrijding letsel

s-Hertogenbosch Bij een aanrijding op de Sint Teunislaan te Den Bosch op 7 juli 2006 omstreeks 17.50 uur is een 18 jarige passagier van een bromfiets licht gewond geraakt. Een 60 jarige automobilist uit Oss wilde rechtsaf slaan en kwam in botsing met een 17 jarige bromfietser uit Den Bosch.

Aanrijding letsel

Vlijmen Bij een aanrijding op de Grote Kerk te Vlijmen op 7 juli 2006 omstreeks 20.30 uur is een 53 jarige automobilist uit Den Bosch licht gewond geraakt. Een 48 jarige automobilist uit Rijnsburg verleende vermoedelijk geen voorrang aan de Bosschenaar. Deze laatste bleek onder invloed van alcohol en weigerde medewerking aan de volledige ademanalyse. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Verdachte belediging aangehouden

s-Hertogenbosch Een 22 jarige man uit Den Bosch is op 8 juli 2006 omstreeks 02.20 uur in de Karrenstraat te Den Bosch aangehouden ivm belediging. De man verzette zich bij zijn aanhouding en vrienden van hem ging zich er mee bemoeien. Uiteindelijk is de verdachte overgebracht naar het bureau, waar hij een proces-verbaal kreeg voor belediging en verzet.

Verkeersongeval letsel

Zeeland Op een veld aan de Houtvennen te Zeeland is op 7 juli 2006 omstreeks 15.35 uur een 28 jarige man uit Zeeland aangereden door een auto, bestuurd door een 35 jarige man uit Ijsselstein. Het slachtoffer liep hierbij een gebroken sleutelbeen op en letsel aan bovenbeen, heup en ribben.

Een goede buur is beter dan . . .

Vught Een 29 jarige man uit Amsterdam is op 7 juli 2006 aangehouden ivm inbraak in een woning aan de Lekkerbeetjenlaan te Vught. De man zag de bewoners met de caravan wegrijden en omdat hij in geldnood zat, besloot hij in de woning in te breken. Een oplettende buurtbewoner belde de politie en deze kon de verdachte aanhouden, toen hij de woning net verlaten had. De man is ingesloten.

Verdachte huisvredebreuk aangehouden

Oss Een 29 jarige man uit Oss is op 8 juli 2006 aangehouden ivm huisvredebreuk. De man was in een woning aan de Wagenaarstraat te Oss en moest de woning verlaten. Toen hij dit weigerde is hij voor huisvredebreuk aangehouden en ingesloten.

Verdachte steekpartij aangehouden

Oss Een 40 jarige man uit Oss is op 8 juli 2006 aangehouden als verdachte van een steekpartij op de Peperstraat te Oss. Hier heeft de verdachte omstreeks 03.50 uur een 24 jarige man uit Oss tijdens een ruzie met een mes gestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. De verdachte is ingesloten.

Winkeldief aangehouden

Cuijk Een 29 jarige vrouw uit Langenboom is op 7 juli 2006 aangehouden ivm diefstal van een paar schoenen twv 53 uit een winkel aan de Grotestraat te Cuijk. Verdachte kreeg een transactie van 220 en de schoenen zijn terug naar de winkel.

Aanrijding met hert

Overloon Op de Stevensbeekseweg te Overloon is een 40 jarige motorrijder uit Overloon in botsing gekomen met een hert, dat de weg opliep. De motorrijder is overgebracht naar ziekenhuis.

Verdachten vernieling aangehouden

Boxmeer Een 29 jarige man uit Boxmeer en een 25 jarige man uit Oploo zijn op 8 juli 2006 aangehouden ivm vernieling van autos. Vanaf de Burgermeester Verkuijlstraat, Koorstraat en Hoogstraat trof de politie een spoor van vernielingen aan. Kapot gegooide flessen, diverse winkelwagens op straat gegooid, fietsen op straat gegooid en vernielingen aan autos. Dankzij oplettende getuigen kon in de Houtstraat de verdachten worden aangehouden, terwijl ze juist weer bezig waren de ruitenwisser van een auto te vernielen. De mannen zijn ingesloten.