Ingezonden persbericht


Op zaterdag 8 juli 2006 van 13.00 tot 16.00 uur op bouwplaats Herculesplein

Bezoekers Open Dag 'Apollo Résidence' de hoogte in

Bezoekers van de Open Dag Apollo Résidence in Utrecht Oost krijgen op 8 juli a.s. tussen 13.00 en 16.00 uur een unieke kans om het uitzicht op Amelisweerd, Rhijnauwen en wijde omgeving van de Kromme Rijn te bewonderen.

Bezoekers kunnen tijdens de Open Dag op 8 juli a.s. op en rond de bouwplaats vanaf grote hoogte genieten van het landschap, onder het genot van een hapje en drankje. Uiteraard is alle informatie over de luxe woontoren op deze unieke locatie aanwezig.

De bouw van Apollo Résidence vordert zichtbaar. Inmiddels is de zevende verdieping bereikt. Apollo Résidence krijgt elke twee tot drie weken een nieuwe woonlaag. Dat betekent dat binnen afzienbare tijd de luxe woontoren een landmark van formaat wordt in Utrecht Oost. Eind dit jaar wordt naar verwachting het hoogste punt bereikt. De moderne woontoren met 79 royale appartementen naar ontwerp van Cees Dam wordt eind 2007 opgeleverd. Op dit moment is 50 % van de appartementen verkocht.

Apollo Résidence zal 79 appartementen in diverse afmetingen en prijsklassen bevatten. De royale appartementen van Apollo Résidence zijn luxe afgewerkt met sanitair en apparatuur van topniveau, hebben extra hoge plafonds en zijn voorzien van een geavanceerd elektronisch systeem dat dienstverlening en veiligheid met een druk op de knop regelt. In het complex bevinden zich een inpandige parkeergarage en diverse serviceruimtes, waaronder een sauna en fitnesszaal.

Iedereen die meer wil weten over het wonen in een beeldbepalend modern monument met comfort en uitstraling op een bijzondere locatie in Utrecht Oost, is welkom op de Open Dag Deze dag wordt gehouden op 8 juli van 13.00 tot 16.00 uur op de bouwplaats aan het Herculesplein, naast de hoofdingang van stadion Galgenwaard in Utrecht.

NB; Noot voor de pers,

Ingezonden persbericht