Juni 2006

Duinrell presenteert de Prins & Ploes Familiemusical

in het Zomertheater van 8 juli tot en met 20 augustus aanstaande Nadat Vakantie- en attractiepark Duinrell Wassenaar de afgelopen jaren bijna traditioneel een spectaculaire magic show in het Zomertheater bracht, met als hoogtepunt internationaal vermaard illusionist Hans Klok, was het nu tijd eens voor een geheel ander concept te kiezen. Van 8 juli tot en met 20 augustus aanstaande brengt Duinrell voor het eerst een musical op de planken; de Prins & Ploes Familiemusical. Een Nederlandstalige musical voor kinderen van alle leeftijden, en ouders mogen ook mee.
Nadat Vakantie- en attractiepark Duinrell Wassenaar de afgelopen jaren bijna traditioneel een spectaculaire magic show in het Zomertheater bracht, met als hoogtepunt internationaal vermaard illusionist Hans Klok, was het nu tijd eens voor een geheel ander concept te kiezen. Van 8 juli tot en met 20 augustus aanstaande brengt Duinrell voor het eerst een musical op de planken; de Prins & Ploes Familiemusical. Een Nederlandstalige musical voor kinderen van alle leeftijden, en ouders mogen ook mee.

De Prins & Ploes Familiemusical Prins & Ploes en hun dierenvriendjes van de boerderij beleven een avontuur als ze een feestje willen organiseren voor de komst van Rick de Kikker. Onder leiding van de brutale Papakraai, die zelfs meerdere talen blijkt te spreken, wordt het publiek nauw betrokken bij de festiviteiten. Op de boerderij komt het stadsjongetje Thomas logeren. Hij heeft het grootste plezier met de dieren, maar dan wordt iedereen ongerust omdat Rick maar niet komt opdagen... Wat is er gebeurd?

De politie komt er zelfs aan te pas....

De dieren zijn allen manshoge characters, die via een ingenieus soundsysteem zelf praten en zingen. Het is een vrolijk programma vol liedjes, humor en plezier met in de hoofdrollen Prins de Hond, Ploes de Poes, Jasper het Varken en natuurlijk Papakraai.

De Prins & Ploes Familiemusical komt tot stand door de samenwerking van Duinrell met Prins Petfoods, leverancier van kwaliteitshonden- en kattenvoeding aan de betere dierenspeciaalzaken en de ondersteuning van de cosponsors 3M en Beaphar.

De productie is in handen van Van Hoorne Events in samenwerking met Total Rocket Events (Sylvia v.d. Akker).

De musical, die gratis toegankelijk is voor de vakantiegasten en attractieparkbezoekers, is in het Zomertheater van Duinrell driemaal per dag te zien om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur

Duinrell ondersteunt stichting De Opkikker