Driedaags theaterfeest in Westouter

4de editie van theaterfestival spots op west

WESTOUTER, 20060527 -- Het theaterfestival spots op west is aan zijn vierde editie toe. Om en bij de 40 theatergezelschappen maken hun opwachting op dit festival, dat zich afspeelt in Westouter, een pittoreske gemeente in het heuvelland (Westhoek), op 8, 9 en 10 juli 2006.


Na drie edities is het theaterfestival uitgegroeid tot een kwaliteitsvol evenement. De theatergezelschappen zijn meestal jong, opteren voor nieuw theater en brengen een breed aanbod aan genres en stukken, en komen uit het hele Vlaamse landsgedeelte. Meestal behoren ze tot het betere amateurcircuit, dat veelal op het niveau staat van de professionele gezelschappen. De opvoeringen vinden plaats in 'gelegenheids'ruimtes, die een aparte toets geven aan de voorstellingen.
Op zeven verschillende locaties worden om en bij de 90 voorstellingen geprogrammeerd, wat leidt tot een zeer ruime keuze voor de bezoekers.
De inkomprijs is bewust laag gehouden (3 euro) om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Op de website van het festival is de volledige programmatie terug te vinden.

Alle info en reservaties; www.spotsopwest.be of pol bonduelle, frankrijklaan 16a, 8970 poperinge, tel. 0476 323736 - info@spotsopwest.be



pol bonduelle