Zeehondencreche Pieterburen

Gratis met de bus naar de Zeehondencrèche in Pieterburen

Op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli gratis busvervoer en gratis toegang tot de Zeehondencrèche!

Vanaf zaterdag 8 juli is Pieterburen deze zomer uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Om dit met alle bezoekers van Pieterburen te vieren, is deze buslijn tussen het treinstation Baflo en Pieterburen op de eerste twee dagen gratis. Met deze buslijn is op initiatief van het OV-Bureau Groningen-Drenthe (www.ovbgd.nl) een goede openbaar vervoerverbinding ontstaan van de stad Groningen naar Pieterburen.

Om deelnemer te kunnen worden aan deze feestelijke actie, kunt u hier een bon downloaden, die u (in zwartwit of kleur) kunt afdrukken. Deze bon staat ook in de zaterdageditie van het Dagblad van het Noorden. Op vertoon van deze bon heeft u op zaterdag 8 juli en zondag 9 juli met een aantal personen (maximaal 4) recht op gratis vervoer tussen Baflo en Pieterburen, gratis toegang tot de Zeehondencrèche én op een gratis consumptie in de gloednieuwe uitspanning "Villa Zeehondenzicht". Dit feestpakket wordt u aangeboden door het OV-bureau Groningen-Drenthe.

Logo OV Bureau

Lenie 't Hart van de Zeehondencrèche zal zaterdagochtend 8 juli de Pieterburenbus officieel in gebruik nemen. Dit zal plaatsvinden tijdens de rit van 11:51 uur vanuit Baflo naar Pieterburen, waar de bus om 12:00 uur aankomt.

Ook als u niet in de gelegenheid bent om dit weekeinde naar Pieterburen te komen, kunt u in de komende maanden gebruik maken van de busverbinding Baflo - Pieterburen. De bus rijdt in ieder geval in de periode van 8 juli t/m 3 september 2006. Gedurende die periode kunt u ook een extra voordelige combikaart kopen (incl. trein- en busretour en entree Zeehondencrèche). Deze is te koop bij de Arriva Store op het treinstation Groningen.
Aansluitend op de trein naar Roodeschool vanaf station Groningen om 8:31 uur elk uur t/m 20:31 uur, vertrekt de Pieterburenbus vanaf station Baflo. De totale reistijd is een half uur. Klik hier voor de dienstregeling.