Rabo Champions Trophy Women


Spel, Spanning & Spektakel

Tijdens de Rabo Champions Trophy 2006 is het weer volop genieten van dameshockey van het allerhoogste niveau. Maar naast de topwedstrijden kan de jeugd ook zijn lol op. Gedurende het toernooi kunnen kinderen van 4 t/m 18 jaar hun ei kwijt in de meest vette hockeyimperium ter wereld: Shell Kids City.

Wat er allemaal te doen is in Shell Kids City? Onbeschrijfelijk veel. Je kijkt gegarandeerd je ogen uit. Van een spectaculair en uitgebreid hockeyprogramma tot computergames, mega grote opblaasbare hockeyarena's. Zowel voor de ervaren als voor de beginnende hockeyliefhebber is Kids City the place to be!

Eén van de populairste onderdelen is zonder twijfel The Zone. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want de twee immens grote oranje bogen hebben een enorme aantrekkingskracht. Dus volg je instinct en voor je het weet sta je bij Shell Kids City voor de deur. Nadat je je hebt aangemeld en een wit polsbandje hebt omgekregen met het mobiele telefoonnummer van je begeleider, kan je helemaal los. Of je nu alleen bent, met je broertje of zusje of met je teammaatjes, het maakt niet uit. Iedereen van 4 tot 18 jaar is welkom. De toegang is bovendien helemaal gratis. Eén ding: vergeet je stick niet, want zonder dit speeltuig heb je weinig in te brengen bij alle mega coole hockeygames.

Leef je uit...

Super Ten
Je hebt het ongetwijfeld wel eens gedaan: een potje tienen. Hierbij moet je de bal zo hard en listig mogelijk tegen de doelplank rammen, zodat je tegenstander er niet meer bij kan. Maar het kan allemaal harder, groter en gaver. Dat ervaar je bij Super Ten.

Right to Score
Een vlammend partijtje vier tegen vier met als obstakel een enorme foamkeeper in het doel. Wat jij moet doen? Het recht van aanval halen, knallen en in balbezit blijven, want anders krijg je zelf een goal om je oren.

Foam Battle
Met fantastische foam knotsen speel je een woeste vorm van ons bloedeigen hockeyspel. Rauw, maar veilig!

Bal in de Ring
Er hangt letterlijk en figuurlijk een goal in de lucht. Met het nieuwe spel Bal in de Ring kun je scoren door de bal in één van de scoringsringen in de netten te mikken. Heel moeilijk, maar je krijgt genoeg kansen.

Boarding Hockey
De ingrediënten: twee ploegen van vijf, één bal en een heftige opblaasboarding. Dat moet dus wel heel wat spetterende potjes hockey opleveren.

Tik & Mik

Met lichtere ballen mik je op allerlei objecten die omver moeten worden gekegeld. Hoog of laag alles moet neer. Het lijkt wel kermis met Tik en Mik. De ploeg die het eerst alles omver heeft getikt ofwel gemikt, kan zich winnaar noemen!

Panna Game
Een ordinair potje `paaltjeshockey' waarbij je niet alleen in de aanval moet, maar ook verdedigend een oogje in het zeil moet houden.De staf doet ook mee en staat in het midden van het veld. De meest kwetsbare plek, dus span samen met de andere kinderen en dol die staffers! Het liefst door de benen. Ja ja, panna!

Hockey Bowling Game
Een originele combinatie tussen het grenshockeyspel en een potje bowlen. Met je teamgenoten moet je ervoor zorgen dat jullie bowlingkegels niet omvallen. Daarnaast is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk kegels van de tegenpartij omver schiet. De boarding kan daarbij je beste vriend zijn. Maar ook je grootste vijand.

Ice Hockey Arena
Bij ijshockeywedstrijden zie je het vaak: lekker wat geduw en getrek bij de boarding. Dat zullen we ongetwijfeld ook in de Ice Hockey Arena tegenkomen. Het speelveld is namelijk omgeven door een opblaasbare boarding van meer dan een meter hoog. Kom langs voor een heroïsch arenagevecht.

Stuiter Stunt
Op een door balken omringd veldje speel je één tegen één. Extra moeilijkheid: de balken zijn uitgerust met "super stuit foam". Dit zorgt voor de nodige verrassingen. Dus of je nou een speler van Oranje bent of dat je in de F-jes speelt, iedereen heeft een kans om de kegels van de tegenstander omver te spelen.

Playstations
Alle bovenstaande onderdelen vinden buiten plaats bij The Zone. Maar uiteraard is er ook dit keer weer een Shell Kids City Tent. De Playstations - al jarenlang een tophit - staan weer op je te wachten. Breek die records!

Lees- en tekentafel
Hockey Magazine nog niet gelezen? Ga dan eens langs bij de leestafel. Verder kun je bij de tekentafel showen dat je behalve met een hockeystick ook overweg kunt met kleurpotloden.

Moviecenter
Even niet rennen, vliegen en springen, maar op krachten komen in het moviecenter. Plof neer en geniet van een topfilm op groot scherm. Beetje bijgekomen? Dan kun je met nieuwe energie The Zone onveilig te maken!

Speciaal voor de Shell Jeugddag
Op zaterdag 8 juli zal het vanwege de Shell Jeugddag topdruk zijn in Kids City. Daarom gelden er op deze dag andere regels voor de toegang. Bezoekers aan de Shell Jeugddag krijgen een gekleurd polsbandje. Op vastgestelde tijden kunnen alleen kids met een bepaalde kleur naar binnen. Hou dus in de gaten op welke tijd jij met jouw kleur bandje aan de beurt bent. Als je niet aan de beurt bent dan is een extra speelveld beschikbaar met verschillende spelopstellingen. Informatie is op deze dag verkrijgbaar bij de Kids City balie.

Shell Keepersclinic
Ben je keeper, dan mag je de spectaculaire Shell Keepersclinic onder leiding van keeperstrainer Martijn Drijver niet missen. Check de website voor de indeling en zorg dat je goed voorbereid - en op tijd - bent op zondag 9 juli. Inschrijven kan overigens nog via www.knhb.nl, maar wees er snel bij want vol is vol.

Shell Jeugdhockey Clinics
Heb je tijdens de Rabo Champions Trophy Fatima Moreira de Melo of Ellen Hoog een waanzinnige passeerbeweging zien maken? Dat kan jij nu ook leren! Tijdens de Shell Jeugdhockey Clinics komen topspelers uit de Rabo Hoofdklasse langs om jou de nieuwste technieken en trucs te leren. Inschrijven is niet nodig, kom gewoon langs en neem je stick mee. Overigens krijgt de meest opvallende clinicideelnemer een waanzinnige prijs mee naar huis. Misschien win jij wel een gesigneerd shirt van het Nederlands dameselftal... Wauw!!!

Openingstijden

De openingstijden van Shell Kids City zijn gekoppeld aan het wedstrijdprogramma. Vanaf een uur voor de eerste wedstrijd tot anderhalf uur daarna kun je je kunsten in het hockeymekka vertonen.

Kijk voor meer informatie op: www.rabochampionstrophy.nl.