ID&T


Inmotion en Studio 80 hostingpartners

Sensation Black

Van 21.00 tot 7.00 uur ´s ochtends wordt het dak eraf gebeukt, maar Sensation Black biedt méér dan alleen snoeiharde beats. De Deluxe areas worden deze editie onder handen genomen door hostingpartners Inmotion en Studio 80. Dat betekent een opvallende maar ook aangename afwisseling in het muzikale aanbod zaterdag 8 juli in de ArenA.

Inmotion staat voor sfeer, puurheid, open minded people en vernieuwende muziek: Detroit techno, electro, broken beats en deephouse. In januari 2001 ging de eerste Inmotion van start in de Amsterdamse Paradiso, met als uitgangspunt het creëren van een eenheid tussen kunst, muziek decoratie en licht. Op Sensation Black komt Inmotion met een divers aanbod van muzikale stijlen, die zullen worden uitgedragen door Michelle Sars, Polder aka Lauhaus & David Labeij Live, Dave, Ellesmere, Shinedoe en 2000 and One.

Een andere zaal wordt gehost door stichting Studio 80, hét platform voor de vernieuwende electronische dansmuziek in de allerbreedste zin van het woord. Ook Studio 80 is hierin open minded, onafhankelijk en laagdrempelig voor elk publiek. Het is een voedingsbodem voor alle aan nieuwe dansmuziek gerelateerde live bands, djs, muziekproducers en feestorganisatoren. Daarnaast staat Studio 80 open voor elke vorm van creativiteit die een link heeft met dansmuziek. Op Sensation presenteert de stichting een aantal van haar frisse talenten: Bijker, Martine, Neal Evans, Toby Paul, Technick en Afra Amba.

Wil je erbij zijn? Voor Sensation Black zijn nog enkele reguliere en Deluxe kaarten beschikbaar. Tickets zijn beschikbaar via www.TicketOnline.nl / 0900-3006000 (45 cpm) of bij alle 1100 Ticketbox outlets (waaronder Free Recordshop en Primera).

http://sensation.id-t.com/sensation2006/black

Geplaatst op: 31-05-2006