Gemeente Borsele

Open Gemeentedag

Open Gemeentedag

Noteer in uw agenda: 8 juli 2006

Dit jaar gooit de gemeente haar deuren open tijdens de Open Dag van Borsele. In het gemeentehuis en op het omliggende terrein presenteert de gemeente zich. Op 8 juli aanstaande zijn er vele activiteiten georganiseerd door verschillende afdelingen van de gemeente. Naast deze activiteiten is er een dertigtal bedrijven, verenigingen en stichtingen uit de gemeente dat zich op het terrein van het gemeentehuis presenteert. Dit gebeurt in een grote tent volgebouwd met kraampjes om zo in de sfeer te blijven van de gelijktijdige braderie.

De Open Dag wordt om 09.30 uur geopend door de burgemeester. Na de opening gaan alle activiteiten van start. De Open Dag duurt tot 16.00 uur.

Informatie over de Open Dag

Houd u deze webpagina in de gaten, want tot aan de Open Dag op 8 juli zal er regelmatig extra informatie worden toegevoegd, zoals het dagprogramma met alle activiteiten en informatie over de parkeermogelijkheden tijdens de Open Dag.

Informatie die nu al beschikbaar is:

Aanwezige bedrijven, verenigingen en stichtingen

Vragen of opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met: Wesley Priester, afdeling Bestuursondersteuning, telefoonnummer (0113) 238482 of e-mail WLPPriester@Borsele.nl.
Laatst gewijzigd op: 30 mei 2006 Logo Gemeente Borsele