Gemeente Borsele


Op zaterdag 8 juli organiseert gemeente Borsele een open dag. Tijdens deze dag kunt u in en om het gemeentehuis in Heinkenszand op originele en unieke wijze de gemeente en vele Borselse organisaties leren kennen. Om in de sfeer van de tegelijkertijd plaatsvindende braderie te blijven, is er een informatiemarkt op het terrein van het gemeentehuis georganiseerd. Hier kunt u allerlei activiteiten en informatie vinden. Voor groot en klein!

Naast de openstelling van het gemeentehuis en de presentatie van verschillende Borselse instellingen, heeft de gemeente heel wat in petto op 8 juli. Daarover verstrekt de gemeente de komende maanden meer informatie.
Behalve de afdelingen van de gemeente staan er op de infomarktplaats bedrijven, verenigingen en stichtingen waarmee u in contact kunt komen. Instellingen en verenigingen uit de gemeente kunnen zich nog steeds opgeven voor een gratis stand tijdens de Open Dag. Voor de duidelijkheid: dit is een presentatiestand voor het gemeentehuis en niet op de braderie zelf! Neem voor een stand contact op met Wesley Priester, telefoonnummer: (0113) 238482.