Rabo Champions Trophy Women


Shell Jeugddag

Tijdens de Rabo Champions Trophy is er één dag waarop de jeugd in de spotlight staat. Op zaterdag 8 juli 2006 kunnen alle jeugdleden (E, D en C jeugd) meedoen aan de Shell Jeugddag. Op de Shell Jeugddag is er maar een ding belangrijk en dat is FUN!

Wedstrijden kijken en hockeyen in Shell Kids City, het kinderparadijs waar je kunt hockeyen met en tegen je vriendjes en andere leeftijdgenootjes, trucjes leert tijdens de clinics en vele andere dingen te doen zijn. Kortom één groot feest voor kinderen.

Helden zien!
Naast hockeyen in Shell Kids City zijn de wedstrijden in het Wagener Stadion ook erg spannend. Het Nederlands dameselftal speelt om 15.30 uur tegen Australië en dan moet Oranje natuurlijk door alle kinderen aangemoedigd worden!

De tribunes zijn het mooiste als iedereen oranje draagt. Dus trek je WK-outfit alvast uit de kast! Als je wilt laten zien welke club de beste is, kun je natuurlijk ook je clubkleuren aantrekken.

Naast de wedstrijden van de Rabo Champions Trophy wordt ook de finale van de Nationale Shell Strafbalcompetitie gehouden. Wie is de koelste kikker, of de sterkste keeper. Kom de kunst afkijken en ze aanmoedigen!

Programma Shell Jeugddag:
De KNHB heeft, in samenwerking met Shell - de exclusieve sponsor van het Jeugdhockey in Nederland, het volgende programma samengesteld waar de jeugd zich voor kan inschrijven.

* 8.30 uur Vertrek eerste bus RAI richting Wagener Stadion
* 9.00 uur Complex open

* 9.30 - 10.45 uur Shell Kids City blok I *
* 10.30 uur Wedstrijd Duitsland - China (Wagener Stadion
* 10.45 - 12.15 uur Shell Kids City blok II *
* 12.15 - 13.45 uur Shell Kids City blok III *
* 13.00 uur Wedstrijd Nieuw Zeeland - Argentinië (Wagener Stadion)
* 13.45 - 15.15 uur Shell Kids City blok IV *
* 15.30 uur Wedstrijd Nederland - Australië


* door de grote belangstelling voor de Shell Jeugddag zijn wij genoodzaakt om de kinderen in te delen in groepen, die op een door ons vastgesteld tijdstip ingepland worden in Shell Kids City. Zo kan iedereen zich op een veilige manier uitleven.

Kosten:
Prijzen voor de kinderen: EUR 12,- per kind (incl. toegangskaartje, drankje en een verrassing)
Prijzen voor volwassenen: gratis toegangskaartje voor 1 begeleider per 4 kinderen.
Extra toegangsbewijzen voor volwassen zijn te bestellen à EUR 12,- Wij vragen u zorg te dragen voor de kinderen tijdens de Shell Jeugddag door begeleiding van 1 volwassene voor max. 4 kinderen. Parkeren: U kunt parkeren in de RAI, hiervoor kunt u parkeerkaart(en) bestellen voor EUR 8,00 per kaart. Vanaf de RAI rijden er pendelbussen naar het Wagener Stadion.

Inschrijven
U kunt u inschrijven per team maar ook per vereniging via het bijgevoegde inschrijfformulier.
Inschrijving zal plaatsvinden op volgorde van binnenkomst en vol = vol.
Wilt u het inschrijfformulier duidelijk en compleet invullen.

De volledig ingevulde inschrijfformulieren kunt u retour zenden tot uiterlijk 1 juni a.s., naar KNHB, tav Kara Meijer, Postbus 85396, 3508 AJ Utrecht of per fax naar 030-6564485.

De toegangskaarten en overige informatie worden tijdig naar de contactpersoon, die u op het formulier heeft aangeven, toegezonden. Wij hopen u met zoveel mogelijk enthousiaste kinderen terug te zien op zaterdag 8 juli in het Wagener Stadion.

Met vragen kunt u terecht bij: Kara Meijer (030-6566462 of kara.meijer@knhb.nl)

Bijlagen: inschrijfformulier shell jeugddag 2006.doc

25 apr | Shell Kids City