AutoRai

Houd je hoofd koel in een Fiat Edizione Cool

(7/6/2006)
Geïnspireerd door de hittegolf die Nederland momenteel in haar greep heeft, komt Fiat met een verkoelend initiatief. Van de Panda, Punto Classic, Grande Punto, Stilo en Croma presenteert de Fiat-dealer per direct een vijftal Edizione Cool-varianten, die standaard beschikken over airconditioning. Houd je hoofd dus koel in een Fiat Edizione Cool.
Fiat Panda 1.2 Edizione Cool
Naast het standaard aanwezige aircosysteem is uiteraard ook de prijs van ⬠9.495,- een sterk punt van de Fiat Panda Edizione Cool. Onder de motorkap huist de bekende 1.2 8v viercilinder benzinemotor.

Fiat Punto 1.2 Classic Edizione Cool
Vanaf heden is de standaarduitrusting van de Fiat Punto Classic opgewaardeerd met airco, terwijl de prijs gelijk bleef. Oftewel, vanaf ⬠10.995,- inclusief airco. Uiteraard ook leverbaar als 3- en 5-deurs.

Fiat Grande Punto 1.2 Edizione Cool
Eveneens voorzien van een 1.2 viercilinder benzinemotor, alsmede leverbaar in 3- en 5-deurs configuratie, is er nu de Fiat Grande Punto Edizione Cool. Deze nieuwe variant van bestseller Grande Punto is gebaseerd op de 1.2 Dynamic maar dan aangevuld met extraâs als airco, middenarmsteun, elektrische lendensteunverstelling, mistlampen en cruise control. Als 3-deurs kost de Fiat Grande Punto 1.2 Edizione Cool 13.995 euro, hetgeen een klantenvoordeel van ⬠530,- inhoudt.

Fiat Stilo Edizione Cool
Naast standaard airco biedt de Fiat Stilo Edizione Cool tal van andere comfort verhogende zaken. En wat te denken van de ongekend scherpe prijsstelling van â¬15.995,- voor de 1.4 16v 6-speed. Complete uitrusting, aantrekkelijk design, prima kwaliteit, veel ruimte en een scherpe prijs. De nieuwe Fiat Stilo Edizione Cool neemt een unieke plaats in binnen het C-segment. Behalve van de Stilo 1.4 16v zijn er ook Edizione Cool-versies met de 1.9 MultiJet 120 onder de kap.

Fiat Croma Edizione Cool
Ook de Fiat Croma 1.8 16v Edizione Cool beschikt standaard over airco. Net als de Fiat Stilo is de Croma een aantrekkelijk alternatief in vergelijking met segment-genoten. De Fiat Croma is doorgaans voordeliger geprijsd en heeft bovendien meer te bieden. Naast de 1.8 16v Edizione Cool, zijn er ook âkoele variantenâ op basis van de 2.2 16v (zowel handbak als automaat) en de 1.9 MultiJet 8v 120 pk 6-speed.

Financieringsactie: 0% rente
Naast het Edizione Cool-aanbod, kan de Fiat-koper in het derde kwartaal profiteren van een opvallende financieringsactie van Fidis, de financiële tak van Fiat Auto: 0% rente gedurende twaalf maanden. De maximale kredietsom is afhankelijk van het gekozen model. Nadere informatie over deze actie kan worden ingewonnen bij de Fiat-dealer.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster