Ingezonden persbericht


Persbericht Camping Rotterdam

Camping Rotterdam, nog maar twee dagen

Over twee dagen is het zover, dan begint Camping Rotterdam. De weersvoorspellingen zien er goed uit, de bouwers zijn hard bezig en de programmamakers zijn flink aan het oefenen. Campingbaas Rocky Fortuin en zijn vrouw Charèl zijn al een beetje zenuwachtig, het is voor hen natuurlijk de eerste keer. Naast al het moois bij het Leukste Stadsevenement van Nederland hebben we ook weer boeiende excursies in petto. The one and only Joris Lutz neemt je mee op zondag 9 juli kunnen op excursie naar zijn wijk, je weet nooit wat je daar van kunt verwachten!

Naast een overvol programma bij Camping Rotterdam, kun je ook op excursie langs het mooiste decor van Nederland. Op vrijdag 7 juli gaan we samen met Rotterdam Bycycle en Rotterdam Archiguides langs diverse Hoogstandjes. Op zaterdag 8 juli voeren we je langs exotische plekken op de markt van het Afrikaanderplein. Hierbij vergeten we Eetwijk natuurlijk niet. Deze twee mooie excursies kosten maar E 3,50 en dan is de fietshuur ook inbegrepen! En dan. op zondag 9 juli brengt Mister Rotterdam Zuid himself je langs zijn favoriete plekjes in Feijenoord. Laat je meeslepen in het enthousiasme van Joris Lutz en pak je kans om eenmalig met hem een middag op stap te gaan!

We kunnen ook meedelen dat er een nieuw programma onderdeel is. Krachtpatsers kunnen SIXTI Smarttrekken. Meet je krachten en daag je camping buurman of buurvrouw uit om een heuse Smart langs een parkoers te trekken. De winnaar? Die mag de Smart een heel weekend mee naar huis nemen. SIXT neemt ook 50 Oranje voetballen mee, want Van der Sar heeft ze niet meer nodig.

Op vrijdag en zaterdag vindt er in de kantine de Tjoensjow plaats met Willy en Ose en hun hond Doesjka, leer dus nog snel je TV en Filmtunes uit je hoofd, en win mooie prijzen.

Het wordt weer een leuk campingjaar. Op donderdagavond kun je The Ever Changing Band bewonderen, 85 muzikanten uit o.a. de bands van Anouk, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Barry Hay en de Bombita's wisselen tijdens de nummers van instrument. Changez! Op vrijdagavond zijn The Cuban Brothers uit Engeland overgevlogen. Dat mag je echt niet missen! Op zaterdagavond gaat het dak er (misschien wel letterlijk) af tijdens de Fred Kaps Goochelwedstrijd. Natuurlijk is er ook een Bingo van Boys'rus met waanzinnige prijzen. DJ Bootsy Paul zet hierna de tent op z'n kop met de mooiste discoplaten. Op zondagavond verwelkomen we alle gayminded people tijdens Bill's Birthday. De show der shows, you're all invited by Monsieur Jacques. Geen teenslippers en trainingsbroeken op deze avond, maar veel glitter en amusement. Een heuse Disco Fever Moment onder het toeziende oog van DJ's Thunderpussy en DD King.

Kortom: TIS WEER CAMPINGTIME! Op donderdag en zondag zijn er nog plekken beschikbaar. Begin je vakantie bij Camping Rotterdam, bekroond tot Leukste Stadsevenement van 2006. Voor meer informatie, kijk op www.campingrotterdam.nl


---