RTL Group


Nieuwe realityserie 'Three Wishes' maakt dromen waar bij RTL 4 Grammy Award winnares Amy Grant beloont eenvoudige families en communities met drie wensen

RTL 4 start op donderdag 6 juli 2006 met de populaire, realityserie Three Wishes, waarin presentatrice Amy Grant, vijfvoudig Gammy Award-winnares, als een moderne wensenfee door het Amerikaanse achterland trekt en kleine en grote wensen in vervulling laat gaan. Grant en haar team van experts bekommeren zich om ongelukkige dorpsbewoners, families in nood en zelfs compleet behoeftige kleine gemeenschappen. Alles wordt uit de kast getrokken om ogenschijnlijk uitzichtloze dromen en wensen waar te maken.

In Grants zoektocht naar inspirerende, ontroerende dromen en schijnbaar onmogelijke wensen, doet zij kleine dorpen en communities aan. Zij ontmoet daar eenvoudige en rechtschapen mensen die het geluk verdienen, maar om uiteenlopende redenen moeten ontberen. De zangeres laat per keer drie wensen uitkomen. Kijkers zijn in tien afleveringen getuige van hartverscheurende verhalen en taferelen van mensen met een hartenwens of ultieme droom. Zo redden Grant en haar team bijvoorbeeld een bevlogen lerares van dreigende werkeloosheid, laten ze een tienjarig jongetje zijn idool Bill Gates ontmoeten en redden ze zelfs een fabriek met wanhopige werknemers van faillissement.

In de eerste aflevering van Three Wishes gaan Amy Grant en haar team naar het dorpje Sonora in California, waar zij een jong meisje, dat slachtoffer was van een gruwelijk auto-ongeluk helpen met een ingrijpende operatie. Daarnaast ontmoeten ze een zieke leraar met een hartenwens voor haar leerlingen en helpen ze een jongetje, dat een speciaal iemand op een bijzondere manier wil danken, omdat hij hem na het overlijden van zijn vader opving en bijstond.

Amy Grant is een zeer populaire Amerikaanse zangeres en won onder andere met haar album Rock of AgesHymns & Faith talloze Amerikaanse Grammys.

Uitzending: RTL 4, vanaf donderdag 6 juli, wekelijks tussen 21.30 en 22.25 uur.


---

---------------
Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Sandor Vrij, persdienst RTL Nederland, via tel: 035 6718971 of sandor.vrij@rtl.nl. Voor fotos kunt u terecht bij de afdeling mediadocumentatie, tel. 035 6718553.

© 2006 RTL Nederland / IP