Voicedata komt met VoIP-oplossingen voor het MKB

RIJSSEN, 20060703 -- Voicedata kan vanaf nu de gehele MKB-markt bedienen met haar telefonieoplossingen. De oplossingen die Voicedata kan bieden zijn geheel op VoIP gebaseerd of maken een koppeling met de bestaande ISDN.


Voicedata is leverancier van totaaloplossingen in de telecommarkt. Bij de assortimentsopbouw is onderscheidt gemaakt tussen volledig VoIP-gebaseerde telefonie en de mogelijkheid voor een koppeling met de bestaande ISDN. Bovendien biedt Voicedata complete GSM-integratie voor organisaties en beheert het haar eigen VoIP-netwerk.

Doordat Voicedata de gehele telecomketen beheert, biedt dit voor de klant als voordeel dat men over één aanspreekpunt kan beschikken met betrekking tot de gehele telefonie. Hierdoor kan Voicedata voor elke situatie een passende oplossing leveren, waarbij een significante besparing en snelle ROI mogelijk is.

S. Meinders, directeur en oprichter van Voicedata B.V.: "Met onze producten en diensten die wij nu aan de zakelijke klant leveren zijn wij instaat om de gehele MKB-markt te bedienen. Bovendien kan de klant nu al haar telefonie bij Voicedata onderbrengen."

Over Voicedata
Voicedata streeft ernaar moderne, kwalitatief hoogwaardige telecommunicatiediensten te leveren aan haar klanten. Wij willen onze klanten helpen hun doelen te bereiken door uitsluitend oplossingen te leveren die werkelijk een zinvolle en waardevolle bijdrage leveren aan hun situatie. De kernactiviteit van Voicedata is het leveren van VoIP-producten en spraakdiensten over haar eigen VoIP-netwerk. Voor meer informatie: www.voicedata.nl




Voicedata