Politie Zeeland


---

O-2524-2006 Man bewusteloos geslagen
Vannacht omstreeks 2.20 uur werd een 20-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland aangehouden door de politie.
De man wordt er van verdacht een 21-jarige man uit Burgh Haamstede een dusdanig harde klap te hebben gegeven dat hij bewusteloos neerviel op straat. Tijdens een opstootje gaf de 20-jarige man aan de 21-jarige man een harde klap. De 21-jarige, die op zijn fiets zat, kon de klap niet afweren en viel met zijn hoofd op het wegdek. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn toestand is nog niets bekend. De 20-jarige rende, direct na het incident, hard weg, maar kon een paar straten verder aangehouden worden door de politie. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zal daar verhoord worden.

W-2525-2006 Rijbewijs ingenomen
Omdat een 28-jarige Vlissinger bijna drie maal zoveel had gedronken dan toegestaan, is vannacht rond 2.30 uur, in de Gravestraat in zijn woonplaats, zijn rijbewijs ingevorderd door de Zeeuwse politie.
De man kreeg een dagvaarding en mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.

O-2526-2006 Aangehouden wegens openbare schennis
Om ongeveer 1.30 uur vannacht werden, in de Bocht van Guinea in Goes, twee mannen aangehouden, omdat zij sexuele handelingen met elkaar verrichtten.
De mannen, een Middelburger van 22 jaar oud en een Goesenaar van 43 jaar, werden "op heterdaad" betrapt door langsfietsende politieagenten. Aangezien het niet is toegestaan om in het openbaar de liefde te bedrijven werden zij overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Beide mannen zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

O-2527-2006 Auto in brand
Gisteravond rond 20.44 uur werd, door de eigenaar, geconstateerd dat zijn personenauto, die geparkeerd stond op de Boerenweg in Zierikzee, in brand stond.
De Zeeuwse politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de hele auto uitbrandde.

Z-2528-2006 Auto vernield
Op een parkeerplaats aan de Sportlaan in Axel is, tussen gisteravond 22.00 uur en vanmorgen 09.00 uur, een geparkeerde personenauto vernield.
Van de auto werd een van de ruiten ingeslagen en de hele zijkant van het voertuig werd ingedeukt. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Z-2529-2006 Inbraak in bedrijf
In een restaurant in St. Jansteen is de afgelopen nacht, tussen 01.00 en 08.00 uur ingebroken.
In het restaurant werd een gokkast geopend en de inhoud werd eruit gehaald en meegenomen. Een exact schadebedrag is niet bekend. Ook werd een aantal flessen sterke drank ontvreemd.
Z-2530-2006 Motorrijder breekt been
Bij een aanrijding met een personenauto heeft een 56-jarige Duitse motorrijder zijn been gebroken. Hij kreeg geen voorrang van een 38-jarige vrouw uit de gemeente Tenreuzen. Het ongeval vond plaats op de Nieuwesluisweg in Breskens.


---- --