Ingezonden persbericht


Persbericht

Appoint start eerste tv-campagne

Amsterdam, 30 juni 2006 - Appoint Professionals start zaterdag 1 juli aanstaande met een reclamecampagne op televisie. Het is voor het eerst dat Appoint, intermediair voor tijdelijke en vaste medewerkers in crossmedia, marketingcommunicatie, ICT en internet, tv-commercials inzet om de doelgroep te bereiken.

Met het thema van de campagne 'De wereld verandert. Jij ook?' speelt Appoint Professionals in op de ontwikkelingen in met name de media- en communicatiebranche. René Steuer, directeur en oprichter van Appoint: "De traditionele, vaak eenzijdige werkwijze binnen de marketing, design en ICT is achterhaald. Er is een groeiende behoefte aan professionele duizendpoten. Wij vullen dit gat met mensen die zowel de strategische knowhow, de klantgerichtheid, de creativiteit, als de technologische kennis in huis hebben. De commercials illustreren die onverwachte combinatie van talenten."

Reclamebureau de geheime dienst.nl ontwikkelde na een pitch twee tv-commercials en vier zogeheten tag-ons voor Appoint. De commercials, die zijn ingesproken door Wim T. Schippers, voeren situaties op die al eeuwenlang hetzelfde zijn. Drie katholieke nonnen, een op een oude Hollandse meester lijkende schilder en zijn model - ze lijken de traditie voort te zetten, maar blijken daarbij niet meer zonder computer te kunnen of willen. De commercials worden vanaf 1 juli uitgezonden op de zenders Net5, SBS6 en Veronica.

Over Appoint

Appoint omvat de organisaties Appoint Professionals en de Competence Factory. Appoint Professionals is sinds 1991 intermediair voor tijdelijke en vaste medewerkers in crossmedia, marketingcommunicatie, ICT en internet. De Competence Factory is het eigen trainingsinstituut en testcentrum van Appoint en biedt naast competentieanalyses een reeks van trainingen gericht op de integratie tussen marketing en ICT enerzijds, en design en creatie anderzijds. Appoint Professionals en Competence Factory zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Beelden van de twee tv-commercials van Appoint Professionals. De commercials zijn per 1 juli 2006 te zien op www.appoint.nl


* * * *