Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 28 juni 2006

Tijdens URBAN Ladieznight
MVP (USA) LIVE IN PODIUM HARDENBERG

Hardenberg-, Juli begint in Podium Partypalace met een daverende 'URBAN - LADIEZNIGHT' met de Amerikaanse superact MVP, van de mega-hit "Rock Ya Body", live on stage. De 'Ladieznight'is een voor NO Nederlandse begrippen zeer groots opgezette speciale party voor liefhebbers van Urban, R & B, Hiphop, Dancehall, Reggaeton, House & Classix. Je hoort het allemaal live vanaf de decks van Top-DJ Silent en de Blaze It Up Crew. Als absolute knaller dus de unieke live show van de Amerikaanse band MVP. Mooie decors, lekkere drankjes, danseacts en partypeople maken het feest compleet. R&B-afterparty tot 05.00 uur in club Havanna.

In Podium loopt de actie 'ZOMER 2006' gewoon door en dat wil zeggen dat je veel voordeel kunt halen met uitgaan in Podium. Let op:


- van 22.00 tot 24.00 uur: 2 biertjes of fris voor de prijs van 1


- tot 00.30 uur: GRATIS ENTREE 16+ dus ook gratis met de Discobus!


- na 00.30 uur alleen toegang voor 18 jaar en ouder

Zaterdagavond vanaf 22.00 uur in club Dance Department in het Podiumcomplex tot 03.00 uur: THE INTERACTIVE PARTY met DJ ALFREDO. Vanaf 03.00 uur is het in Dance Department de hoogste tijd voor weer een editie van POMPUP DE (MONKEY-)BASS. Elke week daarin zullen de resident-dj's van de succesvolle Monkeybassfeesten, Tim-E en Marc Stevens, elkaar afwisselen aangevuld met een local hero. Wekelijks zullen telkens bevriende dj's langskomen om gezellig een plaatje op te leggen, zullen er sexy danseressen zijn en zullen de artiesten regelmatig vocaal ondersteund worden door verschillende mc's. De line-up van zaterdagnacht 01 juli: C-Town DJ team, Marc Stevens, Slavko, Tim-E & MC: Defastation

In de Theaterzaal van Podium Partypalace beleef je zaterdagavond na afloop van LADIEZNIGHT: "THE ULTIMATE PARTYMIX" met DJ CHRIS BRANDSEMA. En dat doen we tot 06.00 uur! Naast onze bekende thema-avonden hebben we bijna elke zaterdagnacht de leukste surprises voor je. Dat kan een zinderende dansact zijn, een waanzinnig promoteam of maffe entertainmentacts maar ook een heus Casino waar je met consumptiemunten kunt spelen. Actuele partyinformatie lees je in de Partyagenda op www.PodiumGroep.nl.

Roel Zweers is zaterdag 1 juli DJ tijdens 'Swingcafé' in Grand Café Den Herdenbergher, de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (toegang vanaf 23 jaar) met lekkere muziek tussen 22.00 en 02.30 uur. Het recept is duidelijk. Men neme een beetje disco, een snufje rock, wat soul, een tikkeltje R&B en een scheut Top40. Goed mixen en besprenkelen met wat super gouwe ouwe. Een vol café, gezellige mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg. Wat wil je nog meer. 'SWINGCAFE', het leukste avondje uit.

-----------------------

Einde Persbericht