Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 27 juni 2006

Ardoer reikt titel "meest elijke persoon 2006" uit.

Wie is de meest elijke persoon van Nederland?

Dat is de vraag die de gastvrouwen en gastheren van meer dan 25 topcampings met een hart aan de Nederlandse bevolking stelden op hun gezamenlijke website Ardoer.com. De vele reacties waren openhartig en hartverwarmend.

Is het een persoon die oprecht, aardig, gastvrij en spontaan overkomt?

Is het iemand die altijd iets voor een ander over heeft? Een kind dat anderen helpt of een opa die klusjes doet? Nabij het hart van Nederland op camping De Hertshoorn in Garderen zal op het hart van het jaar, 1 juli, op het hart van de dag (12:00 uur) bekend gemaakt worden wie een jaar lang de titel "meest hartelijke persoon van 2006" mag dragen. En omdat Ardoer.com zich hard maakt voor hartelijkheid in de samenleving, worden zowel de titeldrager als de "tipgever" natuurlijk beloond met een hartverwarmende vakantie.

Allemaal anders, allemaal uniek

De campings van Ardoer zijn zelfstandig. Allemaal anders en allemaal uniek. De eigenaren zijn er nog gastheer/vrouw en hebben hart voor hun gast, hun camping en de prachtige omgeving. Of het nu gaat om een kampeerplaats of verhuuraccommodatie in Zeeland, op de Veluwe, het Overijssels Vechtdal, Noord Holland, Twente of Het Rijk van Nijmegen, de campings liggen op de mooiste plekjes. De gastvrouwen/heren weten er bovendien van alles over te vertellen. Omdat zij al vele jaren weten wat hartelijkheid is, vormen 29 gastheren en -vrouwen de elijke jury.

Ardoer.com, Campings met een hart

In binnen- en buitenland zijn de Ardoercampings hoog gewaardeerd als het gaat om kwaliteit, gastvriendelijkheid en hartelijkheid en verdienen daarom eigenlijk allemaal de titel "meest hartelijke camping". Maar deze topcampings hebben nog meer waardering gekregen. Recent werd camping 't Schinkel uit Hoenderloo door de ANWB verkozen tot "Camping van het jaar 2006" en zijn diverse Ardoer campings in voorgaande jaren "camping van het jaar" geweest. Tevens bevinden zich onder de Ardoercampings diverse Eurotopcampings en is één camping door de Duitse ANWB verkozen tot ADAC Superplatz. Kortom: het is altijd goed kamperen bij Ardoer, want dat zijn campings met een hart!

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht