Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Nederlandse Gamebond lanceert twee nieuwe competities

Zeist, 31 mei 2006 - Na de spraakmakende lancering van de Panda Software Competitie met als hoofdprijs 10.000 euro komt de Nederlandse Gamebond met twee nieuwe competities. De competities kennen wederom 2 periodes en zullen in totaal 6 maanden lopen waarvan 1 maand zomerstop.

De USRobotics Counter-Strike 1.6 competitie
De USRobotics Counter-Strike 1.6 competitie start met een prijzenpot van maar liefst 5000 euro en deze kan afhankelijk van het aantal deelnemers flink oplopen. De competitie bestaat uit teamspel. Twee teams van ieder 5 personen zullen het online tegen elkaar opnemen en strijden voor de felbegeerde finale plaatsen. De inschrijvingen voor de USRobotics Counter-Strike 1.6 competitie zijn vanaf vandaag open, de eerste wedstrijden zullen vanaf 1 juli plaatsvinden.

Battlefield 2 competitie
In juli 2006 zal ook de Battlefield 2 competitie van start gaan. In de Battlefield 2 competitie wordt gestart met een prijzenpot van 5000 euro welke flink kan oplopen. Meer informatie over de Battlefield 2 competitie volgt spoedig.

Over USRobotics
USRobotics speelt al meer dan dertig jaar een toonaangevende rol in internettoegang en brengt kwalitatief hoogstaande en bijzonder innovatieve modems op de markt. Consumenten kiezen voor USRobotics omdat ze op zoek zijn naar betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten. Het is best mogelijk dat u uw eerste stappen op het internet hebt gezet met USRobotics. Continue to connect with something better. Connect with USRobotics.

Meer informatie: www.gamebond.nl

Contactpersoon voor de pers: Robbert Louman Telefoon: 030-691 80 80 / E-mail: info@gamebond.nl