Zingen & Zeilen met Leoni Jansen

Een ontdekkingscruise met de stem

HOOGLAND, 20060405 -- Wat is het een genot om vrij te kunnen zingen! Hoe maak je muziek met je eigen stem? Zing je lievelingslied op z'n mooist! Hoe maak je 100% contact tussen je gevoel en je stem? Durf je authentieke stem te gebruiken en te laten zien wie je bent!


Leoni Jansen geeft samen met een professionele gitarist een muzikale
vakantieworkshop aan boord van een zeilschip. Letterlijk en figuurlijk leidt zij haar deelnemers door een zee van onbeperkte mogelijkheden van de stem.

Iedereen die graag zingt of interesse heeft in de menselijke stem (vanaf 18 jaar), kan zich inschrijven. Om de persoonlijke aandacht tijdens deze workshop te garanderen is het aantal deelnemers beperkt. Van te voren neemt Leoni contact met iedereen op om persoonlijke wensen op de inhoud van de workshop af te stemmen.

De bemanning zeilt het schip en verzorgt de maaltijden. De passagiers kunnen zich volledig toeleggen op de stem, het zingen en de muziek. Maar er is ook tijd om te zwemmen, luieren en genieten van de zon. De reis duurt acht dagen en passagiers verblijven aan boord in een tweepersoonshut met eigen douche en toilet.

In de week van 1 t/m 8 juli 2006 organiseert Flaka Cruising deze muzikale zeilcruise langs de Turkse zuidwestkust.

Meer informatie over de zeilreizen is beschikbaar via www.flakacruising.nl.



Ingezonden persbericht