Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Jeugdbiljartvereniging Jong Imperator wordt Jong Kralingen

Vanaf 1 juli spelen de jeugdbiljarters van Jong Imperator voortaan onder de naam Jong Kralingen. Hoewel de naam Jong Imperator verdwijnt uit de biljartwereld, gaan de activiteiten van deze vereniging onverminderd door.

Biljartvereniging Jong Imperator was de enige jeugdbiljartvereniging in Rotterdam en speelt het gewone carambole biljart, dit in tegenstelling tot pool of snooker. Vele jaren was de thuishaven voor deze vereniging het biljartcentrum Imperator op de Goudsesingel. In september 2005 sloot het biljartcentrum zijn deuren. Bij biljartvereniging Kralingen, die over een eigen clubhuis beschikt, was nog enige ruimte over. De jeugd heeft haar competitie 2005-2006 vervolgens hier gespeeld. Dit is beide verenigingen zo goed bevallen dat besloten is een fusie aan te gaan. De komende competitie, die in september begint, wordt dan ook gespeeld onder de naam Jong Kralingen.

De belangstellenden kunnen bijna iedere zondag om 11.00 uur de jeugd zien spelen. Jeugd vanaf 10 jaar is hier van harte welkom.