TROS

Hilversum, 27-06-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 1 juli
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 1 JULI:
WANDA JOOSTEN, THE LEADS, JOEP PELT EN MONDO LEONE

Zaterdag 1 juli stijgen de temperaturen bij TROS MUZIEKCAFÉ letterlijk en figuurlijk naar grote hoogten want in een tropisch Amsterdam ontvangt Daniël Dekker weer een aantal leuke artiesten die voor een zonnige sfeer in de studio zullen zorgen.

Nadat Wanda Joosten haar diploma in muziek- en theaterwetenschap behaalde aan de Universiteit van Leuven, koos zij op haar 23ste resoluut voor de spotlights van de grote bühne. Wanda Joosten trad op in de musicals 'Jesus Christ Superstar', 'My Fair Lady' en 'Evita'. Nu brengt ze haar eigen productie 'So y Sombra' over 'duende' en Frida Kahlo.

The Leads hebben 3500 exemplaren van hun succesvolle debuutsingle 'Out of the Blue' en de single 'Vision of you' beschikbaar gesteld voor de Stichting Jippy (staat voor veilig vrijen). De heren van The Leads maken pop/rock met treffende teksten. In TROS MUZIEKCAFÉ een gesprek en een optreden.

Joep Pelt is singer/songwriter en zijn muziek heeft haar wortels in de Afrikaans/Amerikaanse traditie. Vorig jaar speelde hij voor de derde keer op het North Sea Jazz Festival. Tijd voor een bezoekje aan de studio van TROS MUZIEKCAFÉ!

Mondo Leone staat voor Leon Giesen, die van ieder liedje een feestje weet te maken. Over zijn cd/dvd zegt hij zelf: "De cd moet je zien als een schoenendoos vol ideeën, liedjes, schetsen en reismuziekjes". Zaterdag zingt hij een aantal liedjes van deze cd.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

TROS MUZIEKCAFÉ wordt gepresenteerd door Daniël Dekker.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS