ID&T


Laatste eventinfo Sensation White 2006

Nog een paar nachtjes woelen in je bed en dan is het zover: 1 juli biedt de ArenA weer het podium aan Sensation White, The World´s Leading Dance Event. De komende week is de veelkoppige Sensation crew druk in de weer de ArenA om te toveren tot een feestpaleis in het kwadraat. In het hele land zijn winkels door hun witte kledingvoorraden heen, en met een show die nog spectaculairder wordt dan vorig jaar kan het niet anders dan dat het een legendarisch nacht wordt.

LINE UP SENSATION WHITE:
De line-up Sensation is als volgt:
22:30 HouseQuake Roog en Erick E B2B
0:45 David Guetta

2:00 MEGAMIX

2:30 Steve Angello

3:45 Sander Kleinenberg
5:00 Ferry Corsten
5:45 Benny Rodrigues

OVERIGE SENSATION INFO:

Entrance gate:
Het is erg belangrijk door de ingang naar binnen te gaan die op je kaart vermeld staat. Er wordt uitsluitend met barcodes gewerkt dus de entreepoort zal niet reageren indien je in de verkeerde rij plaats hebt genomen. Het is dus belangrijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van de andere bezoekers om uitsluitend in de rij te gaan staan die op jouw entreekaart staat vermeld.

Aanvang show:
Om uiterlijk 22:30 uur zal de show starten. Om alle bezoekers op tijd binnen te hebben hebben we drie extra entrees zodat de wachttijden minimaal zijn.

Dresscode:
Tijdens Sensation White geldt er een dresscode voor witte kleding. Wanneer je niet in het wit bent wordt de toegang geweigerd.

Minimum age:
De minimum leeftijd voor Sensation is achttien jaar. Ook 'onder begeleiding' is het NIET toegestaan om het evenement te bezoeken als je jonger bent dan achttien. Hier wordt streng op gecontroleerd door verschillende instanties en bij overtreding wordt de toegang ontzegd.

Garderobe:
Aangezien de Amsterdam ArenA geen geschikte locatie heeft voor het inrichten van een garderobe is deze net als voorgaande jaren niet aanwezig. Wel hebben we lockers geplaatst op het ArenA-deck die je tegen betaling van vijf euro kunt huren. Deze lockers bieden genoeg ruimte voor ruim twee jassen.

Zero tolerance beleid:
Het Openbaar Ministerie en Politie hebben besloten dat er tijdens Sensation White een zgn. "Zero Tolerance" beleid wordt gehanteerd. Dat wil zeggen dat zowel softdrugs als harddrugs verboden zijn tijdens het evenement. Indien je dus toch (soft)drugs meeneent naar Sensation zal deze worden ingenomen door de Politie. Adhv de hoeveelheid die je bij je hebt zal door de Politie worden besloten of je wordt vervolgd. Wij adviseren dus iedereen om absoluut geen (soft)drugs mee te nemen naar de Amsterdam ArenA om problemen en teleurstellingen te voorkomen.

Betalen in de ArenA:
In de ArenA is eten en drinken verkrijgbaar tegen betaling met de zogenaamde ArenA-card. Deze ArenA-cards kun je kopen bij verschillende kassas en automaten verspreid door de hele ArenA. Op de markt en bij de Lockers kan je wel met contant geld betalen. De ArenA-cards zijn verkrijgbaar in 10, 20 en 50 euro.

Flugel Bluetooth:
Wil je tijdens Sensation White op de hoogte worden gehouden van de optredens van de verschillende DJs ? Hou dan je bluetooth aan. In de buurt van iedere bar op het veld krijg je automatisch de allerlaatste info binnen.
OV REISINFORMATIE:
Onderstaand vind je alle OV reisinformatie om zo snel en zo veilig mogelijk weer thuis te komen.

Taxi:
De Taxistandplaats is recht tegenover de Hoofdingang E van de ArenA. Daar kun je ´s nachts een taxi nemen naar elke gewenste bestemming.

Metro:
Vanaf Strandvliet/ArenA:
Eerste lijn 54 richting Centraal Station vertrekt om 07:15 uur Eerste lijn 50 richting Isolatorweg vertrekt om 07:21 uur

Station Bijlmer is na afloop gesloten.

Trein:
Of pak de trein bij NS Duivendrecht:
Richting: Eerste trein: Tweede trein: Let op:
Amersfoort: 08:06, 08:11 -
Utrecht: 07:41, 07:59 -
Den Haag: 07:10, 07:22 via Schiphol
Rotterdam: 07:10, 07:22 via Schiphol
Eindhoven: 07:41, 07:59 Beperkt treinverkeer
Den Helder: 08:04, 08:34 -
Nijmegen: 07:10, 07:59 -
Leeuwarden/Groningen: 08:06, 08:36 via Amersfoort Schiphol/Leiden: 06:10, 06:40 -
Maastricht: 07:59, 08:29 Beperkt treinverkeer
Werkzaamheden:
Er zijn geen werkzaamheden aan het spoor in de regio Amsterdam. Er is echter geen treinverkeer tussen Utrecht en Den Bosch, NS zet bussen in op dit traject.

Pendelbussen:
Tussen 01.00 en 07.00 uur rijden er vanaf Hoofdingang E van de Amsterdam ArenA (gratis) pendelbussen naar Amsterdam CS.

Geplaatst op: 27-06-2006