Ingezonden persbericht


Persbericht

The Box en FunX present:

Summer In The City in Paard van Troje
Urbantown 1 juli en 5 augustus in Den Haag

Ook in de zomer kun je voor de beste urban tunes terecht bij Urbantown. Op de eerste zaterdag van juli en augustus staat je in Paard van Troje in Den Haag een lekkere warme avond te wachten. Het Goodfellas DJ Team, DJ Idriss, DJ Rockid en MC Fernando en MC GMB zorgen voor de zonnige vibe. Ja. het belooft een hete, sexy zomer te worden!

Dat het zweten wordt staat vast. Dat het sexy wordt ook! Midden in de zomer kun je namelijk op de dampende beats van FunX hosts Goodfellas en FunX DJ Idriss dansen aan de Nederlandse Costa del Sol. Daarnaast zorgt DJ Rockid voor het beste scratchwerk dat je je kunt indenken. Ja, Urbantown Summer In The City brengt je 2 zaterdagen de beste hiphop, r&b en dancehall tunes in Den Haag. Met gratis zeelucht, de geur van zonnebrandcrème en garantie voor het betere flaneerwerk op de balkons van het Paard van Troje.

Naar Spanje gaan is deze zomer nergens voor nodig. Je vindt het allemaal in Den Haag. Overdag het strand in Scheveningen en later naar Urbantown in Paard van Troje. En later is dit keer ook echt wat later, want dat chillen op het strand willen we je zeker niet afpakken. Vanaf 24.00 uur begint Urbantown Summer In The City. Ben je er voor 01.00 uur betaal je E 7,-. Dat zijn nog eens zomerse prijzen.

Hmmm.... Summer In The City: zweterig sexy!

'The Box & Funx presents Summer in the City'

Datum: 1 juli en 5 augustus 2006

DJ's: Goodfellas DJ Team, DJ Idriss & MC Fernando, DJ Rockid & MC GMB

Ticketprice: voor 01.00 E 7,-, na 01.00 E12,-

Minimumleeftijd:18 jaar, ID-verplicht

Tijden: 24.00-05.00 uur

Locatie: 't Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag

Meer info: www.urbantown.nl en www.paard.nl