RTL Group


RTL Nederland brengt sales activiteiten onder in nieuwe BV De sales activiteiten van RTL Nederland worden vanaf 1 juli aanstaande niet langer uitgevoerd door IPN S.A. (IP) maar door een nieuwe vennootschap: RTL Nederland Sales B.V. RTL Nederland Sales B.V. opereert tevens onder de handelsnaam RTL Nederland.

Sinds de verhuizing van de ruim 100 IP-medewerkers van Amstelveen naar het Mediapark in Hilversum in oktober 2004, zijn alle bedrijfsonderdelen onder een dak gebundeld. Nu ook de tenaamstelling van beide bedrijven op elkaar wordt aangepast, is de integratie voltooid. Daarnaast is RTL Nederland een sterk en herkenbaar merk op de Nederlandse en Europese markt.

Frank Eijken, CCO RTL Nederland: "Ondanks dat ik met pijn in mijn hart afscheid moet nemen van de naam waarmee ik zeventien jaar geleden als oprichter gestart ben, weet ik dat we met RTL Nederland een naam hebben die beter past bij onze strategie naar zowel onze adverteerders als kijkers de komende jaren. Naast de adverteerdersmarkt zullen wij ons met licensing, telefonie en digitale platformen ook steeds meer begeven op de business to consumer markt".


---

-------------------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP