Motörhead, Soulfly, Alice in Chains en Stone Sour op Wâldrock

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 28 maart 2006


Wâldrock vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juli in het Friese Burgum. Motörhead, Soulfy, Alice in Chains en Stone Sour zijn reeds bevestigd voor het metalfestival. Met het ontbreken van zowel Fields of Rock als Dynamo Open Air kunnen liefhebbers van het hardere werk in 2006 absoluut niet om Wâldrock heen. De voorverkoop voor Wâldrock is reeds gestart.

Naast Motörhead, Soulfly, Alice in Chains en Stone Sour staan ook Y&T, Helloween, Deicide, Ill Nino, Kamelot, Trivium en Dragon Force op Wâldrock. In totaal staan er op Wâldrock 15 bands, verdeeld over twee podia, tijdens 12 uur non-stop metal. Dit houdt in dat er de komende tijd nog vier bands vastgelegd worden voor het festival. Eén daarvan (de openingsact) wordt bepaald middels de wedstrijd 'De Slag om Wâldrock 2006'. Meer informatie over deze bandwedstrijd, waaraan alleen Friese bands mee kunnen doen, is te vinden op www.waldrock.nl.

Voor meer informatie: www.waldrock.nl en www.mojo.nl.

WALDROCK 2006
Zaterdag 1 juli 2006
Festivalterrein Zomerweg, Burgum, Friesland
Entree: Euro 50,- (excl. servicekosten)
Entree dagkassa: Euro 55,-
Deuren open: 12.00 uur
Aanvang programma: 13.00 uur

Kaartverkoop door Wâldrock door Ticket Service via de 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, www.teletickets.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (