KNMG

Jaarlijkse landgoederen fietstocht, georganiseerd door KNMG district XII Utrecht e.o.

Datum 18-06-2006 t/m 18-06-2006
Geaccrediteerd? nee
Locatie Paviljoen Beerschoten, De Bilt

Op 18 juni a.s. organiseren KNMG district XII Utrecht e.o. en de Lions Club De Bilt-Bilthoven de jaarlijkse landgoederen fietstocht.

Fietstocht
Met veel plezier nodigen we u en uw huisgenoten uit voor de jaarlijkse fietstocht op zondag 18 juni aanstaande. Dit is de achttiende keer dat Lions Club De Bilt-Bilthoven deze tocht organiseert. Wij dragen daar slechts een klein steentje aan bij. En daarvoor doen we ook nog een beroep op u. We zoeken namelijk een aantal mensen voor de twee KNMG-stempelposten!

De tocht
Ook dit jaar zijn er drie verschillende routes. De route van 15 kilometer gaat langs landgoederen, door de futuristische Uithof, over zanderige fietspaden rond fort Rhijnauwen en langs de Kromme Rijn. De route van 30 kilometer voert u door de bossen van Zeist, langs het ANWB-fietsmonument en de landgoederen bij Bunnik. En de route van 45 kilometer brengt u tot bij Woudenberg. Nadere bijzonderheden treft u aan op de routebeschrijving die u ontvangt bij de start. Voor de diverse starttijden verwijzen we naar het bijgevoegde deelnamebewijs. U start en eindigt bij Paviljoen Beerschoten Holle Bilt 6/A in De Bilt (schuin achter restaurant De Biltsche Hoek). Voor de niet-fietsers is daar een wandeling uitgezet. Ook de beeldentuin is een bezoek waard. Er vinden nog een aantal extra activiteiten plaats. Natuurlijk is er een groot springkussen en worden er schapen geschoren. Ook deze keer verzorgt de Biltse Harmonie de muzikale omlijsting.

Ontmoeting
Wij nodigen u en uw tochtgenoten uit om na afloop te blijven eten. Een gezellige manier om collega's te ontmoeten en samen na te genieten. Ook dit jaar verzorgen een aantal bewoners en personeelsleden van de dr. Henri van der Hoevenkliniek een eenvoudige maaltijd, speciaal voor de leden van ons KNMG-district, hun tochtgenoten en de organisatoren. De maaltijd wordt om circa 18.00 uur geserveerd.

Goede doelen
De opbrengst wordt besteed aan Fight for sight, sinds 1993 een landelijk Lions-project met als doel het bestrijden van blindheid en slechtziendheid in de wereld, en in het bijzonder in ontwikkelingslanden. Vorig jaar konden er met de opbrengst van deze fietstocht ongeveer 1.300 operaties worden uitgevoerd. Meer informatie vindt u op www.fightforsight.nl. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar Gaan voor Ghana, een onderwijsproject voor dove kinderen in Ghana. Het gaat om een opleiding tot tuinvrouwen en -mannen zodat deze kinderen meer kans maken om voor zichzelf te kunnen zorgen.

Aanmelding en kosten
Om de organisatie goed te laten verlopen is het belangrijk om te weten op hoeveel mensen uit de KNMG-geledingen we kunnen rekenen. Als u mee wilt fietsen en/of eten op 18 juni wilt u dit dan uiterlijk 16 juni e-mailen naar knmg.12@tiscali.nl (graag naam, aantal personen etc. opgeven). U ontvangt geen aparte bevestiging. Als u zich aanmeldt, rekenen wij op uw komst. Bent u op het laatste moment alsnog verhinderd, laat het dan even weten. Als u bij de start het ingevulde deelnamebewijs inlevert, betaalt het KNMG-district de deelnamekosten van u en uw tochtgenoten. Ook de kosten voor de maaltijd zijn voor rekening van het district, de drankjes zijn wel voor uw eigen rekening.

Secretariaat:
KNMG district XII Utrecht e.o.
Mevrouw Gerda Mensink-van den Boom
Mozartlaan 25
3603 BD Maarssen
Tel. 0346 571433
Fax 0346 214975
E-mail knmg.12@tiscali.nl