RTL Group

RTL sterrenvoetbalteam naar het WK in Duitsland BN'ers voetballen op Oranje camping tegen fans

Het hoofdtoernooi hebben de spelers van het RTL Sterrenvoetbalteam weliswaar niet bereikt, de cameragenieke selectie maakt zich desalniettemin alsnog op om naar het WK in Duitsland te gaan. Elke keer als Oranje speelt zijn zij erbij, in elk geval bij de poulewedstrijden op 11, 16 en 21 juni. Op de dag vóór deze wedstrijden komt het RTL-dreamteam bovendien ook nog eens in actie. De sterren verschijnen dan tussen de witte krijtlijnen om het op de Oranje Camping voetballend op te nemen tegen de aldaar aanwezige fans van het Nederlands elftal.

Het RTL Sterrenvoetbalteam heeft een zeer brede selectie. Per wedstrijd wordt er een keuze gemaakt uit RTL-gezichten als: John Williams (Help, Mn Man Is Klusser! en HouseVision), Bas Muijs (ex-GTST), Wilbert Gieske (GTST), Winston Post (ex-GTST en Dancing With The Stars), John van den Heuvel (Bureau Misdaad en RTL Boulevard), Jeroen Latijnhouwers (Editie NL), Sander Janson (CampingLife), Joris Putman (GTST), Martin Schwab (Baantjer), Koert-Jan de Bruijn (GTST), Sebastiaan Labrie (ex-GTST), Jeroen Smits (ex-Moppentoppers) en Lodewijk Hoekstra (Eigen Huis & Tuin).

De groep kan worden aangevuld met gast-sterren zoals rappers Lange Frans, Baas B., Ali B. en Yes-R, Tim Akkermans van rockband Di-rect, volkszanger Dries Roelvink, musicalster Charley Luske en ex-Feijenoorder Regi Blinker. Henk Bres vervult de dubbelfunctie van coach/hooligan.

Inmiddels is het RTL Sterrenvoetbalteam vijf keer in actie gekomen. De eerste wedstrijd was in december van het vorig jaar in het Gelredome tegen oud-Vitesse, als voorwedstrijd van Vitesse Ajax.

Het team voor 10/11 juni bestaat uit o.a. Bas Muijs, Sebastiaan Labrie, Jeroen Latijnhouwers, Lange Frans, Baas B., Tim Akkermans, Lodewijk Hoekstra, John Williams en Jeroen Smits.

Zie ook:
http://www.rtl.nl/sport/rtl_sport/voetbal/rtl_sterrenvoetbalteam.xml.


---

-------------------
Noot aan de redactie: Voor meer informatie over het RTL-sterrenteam kunt u bellen met Jaap Paulsen, email jaap.paulsen@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP