Gemeente Harlingen

Visie WMO
7-6-2006
Het dagelijks bestuur van de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegeheid Noardwest Fryslân maakt bekend dat het inspraak verleent op het voornemen het visie-en beleidsdocument Wet Maatschappelijke Ondersteuning "Door Maatwerk Betere Zorg" ter vaststelling aan te bieden aan het algemeen bestuur van de Dienst.

Bovengenoemd document ligt met ingang van 17 mei 2006 tot en met 27 juni 2006 tijdens de openingstijden van de Dienst ter inzage op de locaties van de Dienst in de gemeentehuizen van het Bildt, Ferwerderadiel, Harlingen, Leeuwarderadeel, Menaldumeradeel, Terschelling en Vlieland, alsmede bij het secretariaat van het dagelijks bestuur van de Dienst in Franeker. Daarnaast is ditdocument ook voor inzage beschikbaar op de website van de Dienst onder onderstaande link "Visie en beleidsdocument Wet Maatschappelijke Ondersteuning "Door Maatwerk Betere Zorg".

Gedurende deze periode kan een ieder die ingezetene is binnen het rechtsgebied van de Dienst zijn of haar zienswijze schriftelijk kenbaar maken. Deze zienswijze moet worden verzonden naar het dagelijks bestuur van de Dienst, Postbus 4 8800 AA Franeker.


* Bijlage I WMO