Ingezonden persbericht



---



De Boer Tenten verwelkomt nieuwe managers

Marjolein Goos (36) is bij De Boer Tenten in dienst getreden als Corporate Marketing & Communicatie Manager. Zij is hiermee verantwoordelijk voor het marketing & communicatie beleid en ondersteunt middels een proactieve en consistente aanpak de ambitieuze groeidoelstellingen van De Boer in binnen- en buitenland . Marjolein werkte hiervoor als manager marketing & communicatie bij onder meer PriceWaterhouseCoopers en MG Rover Nederland.

Dick Schooneman (43) is recentelijk bij De Boer Tenten gestart als Manager Operations. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en uitvoering van de projecten binnen Nederland. Zijn aantreden past in de strategie van De Boer om een constant kwaliteitsniveau te waarborgen . Dick werkte eerder als Facility Manager bij Exel Nederland en laatstelijk als Manager Services bij GGZ.

Piet Beers (37) is sinds kort Manager Commerciële Binnendienst bij De Boer Tenten in Alkmaar. Hij is daarmee een belangrijke spil in het traject van offerteaanvraag tot opdrachtverstrekking. Zijn aanstelling geeft invulling aan de strategie van De Boer om interne processen verdergaand te professionaliseren. Piet Beers was hiervoor onder andere teamleider bij technische handelsonderneming Eriks B.V.

Over De Boer Tenten
De Boer Tenten is marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en supermarkten. Opgericht in 1924 met hoofdkantoor in Alkmaar, is het bedrijf inmiddels internationaal vertegenwoordigd in onder andere Groot-Brittannië, Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Zweden, China en Qatar. De ambitieuze groeistrategie wordt sinds medio 2005 mede ondersteund door grootaandeelhouder NPM Capital. Zie voor meer informatie www.deboer.com.



Ingezonden persbericht