AutoRai

SsangYong introduceert de vernieuwde Rexton

(5/30/2006)
De SsangYong Rexton verenigt vermogen en luxe. Zowel het exterieur als het interieur van deze stoere 4WD stralen klasse en comfort uit. De Rexton is een SUV waarin je gezien wilt worden, maar waar je nog liever in rijdt. SsangYong introduceert nu de vernieuwde Rexton. De aantrekkelijke Rexton is op tal van punten aangepast en nog verder verfijnd. Zo is de voorzijde ingrijpend gewijzigd. Daarbij springen de nieuw vormgegeven koplampen, grille en voorbumper met geïntegreerde ronde mistlampen meteen in het oog. Ook de motorkap en de spatborden zijn vernieuwd. De sidesteps zijn eveneens licht aangepast.

Aan de achterzijde is de Rexton meteen herkenbaar aan de nieuw ontworpen achterlichten en achterbumper. De lijst in de achterklep boven de kentekenplaathouder is voortaan in carrosseriekleur uitgevoerd. Nieuw vormgegeven lichtmetalen velgen van 16-inch ronden de wijzigingen aan het exterieur op geraffineerde wijze af.

Het in zwart uitgevoerde interieur heeft een moderne uitstraling, met stijlvolle bekleding (optioneel leder) en carbon accenten op het dashboard en de deurpanelen. Het dashboard is gebruiksvriendelijk vormgegeven en zeer compleet uitgevoerd. Nieuw is de bediening op het stuur van radio en transmissie. Daarmee kan de bestuurder de geavanceerde automatische vijftrapstransmissie met tip shifter voortaan eenvoudig en veilig via het stuur bedienen.

Ook de middenconsole is nieuw vormgegeven en voorzien van twee bekerhouders. In de middenarmsteun bevindt zich een pop-out bekerhouder. Nieuw is tevens de vormgeving van de dakconsole.

De volautomatische airconditioning is in de nieuwe Rexton uitgerust met AQS (Air Quality Control System), dat continu de kwaliteit van de buitenlucht bewaakt en automatisch overschakelt op luchtrecirculatie bij verontreinigde buitenlucht. De (optionele) verwarming van de voorstoelen kent vijf instellingen. Elektrisch verstelbare stoelen zijn enkel leverbaar op de luxe s-uitvoering en deze eigenschap is uitgebreid met automatische aanpassing van de buitenspiegelstand bij achteruit rijden, voor een optimaal zicht naar achteren. Tevens nieuw en enkel op de s-uitvoering is Easy Access. Dit vereenvoudigt het in en uitstappen, doordat de stoel dan automatisch naar achteren schuift. De sleutels hebben een geïntegreerde bediening van de centrale vergrendeling.

De vernieuwde SsangYong Rexton RX 270 is vanaf eind mei leverbaar en is voortaan standaard uitgerust met lichtmetalen 16-inch velgen, audiobediening op het stuur, ESP (Electronic Stability Program, standaard op de RX 270 s-uitvoering) en sidesteps. De vernieuwde Rexton is verkrijgbaar vanaf ⬠39.995.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster