Ingezonden persbericht


Persbericht
18 mei 2006

VoorleesVijfdaagse in Madurodam

Doe- en luisterprogramma's door bekende kinderboekenauteurs en illustratoren

Madurodam organiseert in samenwerking met de uitgevers Van Goor en Van Holkema & Warendorf van 30 mei tot en met 3 juni 2006 de Madurodam VoorleesVijfdaagse met bekende kinderboekenschrijvers en -illustratoren. Kinderen krijgen de kans om te luisteren naar hun favoriete schrijver of om samen met auteurs en illustratoren een interactief programma te beleven.

Madurodam en de uitgevers hebben een keur van schrijvers en illustratoren bereid gevonden om mee te doen. Bekende namen zoals Francine Oomen, Jacques Vriens en Sanne de Bakker presenteren in hun eigen stijl een boeiend programma. Dit programma verschilt per dag en vindt dagelijks plaats tussen 11.00 en 16.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om boeken te kopen en te laten signeren. Boekhandel Paagman uit Den Haag verzorgt de verkoop van de boeken.

Voor deze gelegenheid komt heel Madurodam in het teken van het kinderboek te staan door onder andere een boekenspeurtocht in de miniatuurstad en enkele leestafels.

Openingstijden
De VoorleesVijfdaagse is van 30 mei tot en met 3 juni 2006. Madurodam is gedurende deze periode dagelijks open van 09.00 tot 20.00 uur. De kassa's sluiten één uur eerder.
Entreeprijzen: volwassenen ¤ 12,50; kinderen 3-11 jaar ¤ 9,00; kinderen 0-2 jaar gratis en 65+ ¤ 11,50. Voor de VoorleesVijfdaagse wordt geen toeslag gerekend.


---

====