Ingezonden persbericht


Persbericht

Bekroonde internetbeveiliging op Belkin-routers

Belkin introduceert routers met geïntegreerde ZoneAlarm Internet Security Suite

Schiphol-Rijk, 29 mei 2006 â"¤ Belkin introduceert een complete serie bedrade en draadloze routers met de bekroonde ZoneAlarm Internet Security Suite. Dit softwarepakket biedt internetgebruikers optimale beveiliging tegen hackers, datadieven en andere cybercriminelen. Steeds meer computergebruikers hebben last van fraude en misbruik van online informatie. De alles-in-een oplossing voor internetbeveiliging van ZoneAlarm die vanaf medio 2006 op Belkin routers wordt geïnstalleerd, helpt gegevensmisbruik voorkomen.

De ZoneAlarm Internet Security Suite is een van de meest geavanceerde oplossingen die thans beschikbaar zijn. Deze suite beschikt over de baanbrekende OS Firewall, een op firewall-technieken gebaseerd gedragsdefensiesysteem dat pro-actief niet alleen het besturingssysteem maar zelfs de hele computer beschermt tegen hackers, spyware en andere via het internet gelanceerde aanvallen. De suite bevat antivirus- en antispyware-functies die automatisch bijgewerkt kunnen worden, parental control-software ter bescherming van kinderen die online gaan en een ID Lock-functie die de meest gevoelige data beschermt.

Op firmwarepagina van de router staat een link die bestaande klanten doorstuurt naar de internetpagina waar ze de Internet Security Suite kunnen downloaden. De demoversie van de ZoneAlarm Internet Security Suite kan 90 dagen op proef worden gebruikt en is te vinden op de installatie-cd die vanaf deze zomer met Belkin routers wordt meegeleverd. Na afloop van deze proefperiode kunnen gebruikers de definitieve versie kopen voor een aanbiedingsprijs van ¤ 49,95.

Productkenmerken

* OS Firewall, een op firewall-technieken gebaseerd systeem dat de computer vrijwel onaantastbaar maakt voor hackers, spyware en andere agressieve internetactiviteiten
* Automatisch bijgewerkte antivirus-software houdt de pc vrij van virussen en wormen
* SmartDefence-technologie voorziet computers van real-time bijgewerkte beveiliging
* Bescherming van Instant Messaging en Parental Control.

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over Check Point Software Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com, Nasdaq: CHKP) is toonaangevend op het gebied van internetbeveiliging. Het bedrijf is wereldwijd marktleider met enterprise-firewalls, persoonlijke firewalls en VPN (Virtual Private Networks). Via zijn NGX-platform levert Check Point een universele beveiligingsarchitectuur voor een groot aantal perimeter-, interne, internet- en endpoint-beveiligingsoplossingen ter bescherming van de bedrijfscommunicatie en de bronnen van bedrijfsbrede netwerken en applicaties, externe medewerkers, filialen en extranetten van partners. De ZoneAlatm-productenlijn van Check Point is de hoogste gewaardeerde beveiligingssuite voor pc's, bestaande uit bekroonde endpoint-beveiligingsoplossingen die miljoenen pc's onbereikbaar maken voor hackers, spyware en datadieven. De kracht van deze Check Point-oplossing is het Open Platform for Security (OPSEC) dat als raamwerk en alliantie fungeert voor de integratie en interoperabiliteit met de beste oplossingen in zijn soort voor meer dan 350 toonaangevende ondernemingen. Check Point-oplossingen worden verkocht, geïntegreerd en onderhouden door een netwerk van meer dan 2.200 Check Point-partners in 88 landen die alle bedrijven van de Fortune 100 en tienduizenden andere ondernemingen en organisaties van klein tot groot tot hun klanten mogen rekenen.

Over Belkin
Belkin (www.belkin.nl) is wereldwijd marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en biedt een brede reeks innovatieve producten voor de computer, elektronische- en audiovisuele apparatuur en de mobiele consument. Het productportfolio bestaat uit 255 wereldwijde patenten en beslaat de belangrijkste technologieën op het gebied van randapparatuur en accessoires:


* USB- en FireWire®-apparaten, hubs en PCI-kaarten
* Netwerkproducten voor het creëren van draadloze en bekabelde netwerken
* KVM (keyboard, video, mouse)-switches

* Kabels en apparaten voor gemeenschappelijk gebruik van randapparatuur
* Spanningsbeveiligers en Uninterruptible Power Supplies
* MP3- en Apple iPod-accessoires

* Oplossingen voor de mobiele consument

* Invoerapparatuur en Bluetooth®-oplossingen
* PureAV componenten, interconnectoren en spanningsbeveiligingsproducten

Belkin is in 1982 opgericht door twee ondernemers in een garage in Californië en heeft op dit moment kantoren in Europa, Noord-Amerika, Australië en het Verre Oosten. Het Europese hoofdkantoor en distributiecentrum bevinden zich in het Engelse Northamptonshire. Daarnaast zijn er ondersteunende kantoren gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zweden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Belkin BV
Sandy de Roos
Tel. +31 (0)20 654 7329
sandyr@belkin.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS LEWIS - Global Public Relations
Maud Geerbex
Tel. +31 (0)40 235 46 00
maudg@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com