Schone, zuivere lucht in uw leefomgeving: The Cloud van Bentax

Intermarc europe bv

Schone, zuivere lucht in uw leefomgeving: The Cloud van Bentax

Schone, zuivere lucht in de persoonlijke leefomgeving: helaas voor nagenoeg de gehele wereld zo langzamerhand een utopie. Met de techniek van BENTAX(r)(tm), een ontwikkeling van niemand minder dan Albert Einstein en Conrad Habicht, slaagde het Zwitserse IONIC AG er in nauwe samenwerking met de Nederlander Hans Houtman in het ionisatie-proces in een apparaat voor huishoudelijk gebruik toe te passen: The Cloud. Jaren van intensief testen gingen aan de uiteindelijke productie vooraf, waarbij de toepassing in alle delen van huis en kantoor aan bod kwam. Het resultaat: ozonvrije, zuivere lucht ontdaan van geurtjes zoals frituur, tabaksrook, huisdieren, maar ook bacteriën, sporen, schimmels en zelfs pollen! Met name het ontbreken van de onaangename geur van ozon die vele van dergelijke luchtreinigers verspreiden en de verwijdering uit de lucht van pollen zijn voor bijvoorbeeld astmapatiënten een uitkomst, die tot nu toe hun heil in medicatie moeten zoeken.
Het geruisloze, fraai vormgegeven apparaat is slechts 22 cm hoog, werkt op netspanning en verbruikt slechts 1,5 Watt per uur. Het apparaat past geen dure losse filters toe. Houtman, mede-eigenaar van Bentax in Zwitserland en als adviseur verbonden aan China's grootste staatsbedrijf Genertec, koos voor de introductie van The Cloud bewust China uit vanwege de enorme markt, de fraaie economische groei en de toepassing van de technologie in gebouwen met het zg. 'sick building syndrome'. Naast het gebruik in The Cloud is de technologie namelijk ook geschikt voor toepassing in apparaten voor professioneel gebruik.

De introductie van dit Zwitserse kwaliteitsproduct in China is recentelijk een doorslaand succes geworden. Verantwoordelijk voor de wereldwijde distributie is Intermarc Europe bv te Wateringen.

The Cloud gaat 139,- euro kosten en is vanaf september 2006 leverbaar in de betere huishoud- en elektronicazaken.
Tot die tijd kan The Cloud ter introductie rechtstreeks bij de importeur gekocht worden voor 99,- euro via www.thecloud.nl